Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Gomag - o solutie digitala, eficienta, ieftina si practica !

Invatam inca din scoala faptul ca universul este intr-o continua transformare. De la anticii greci ne-a ramas memorabila „Panta Rhei” (totul curge, nimic nu ramane neschimbat) iar de la renascentisti avem memorabila „e pur si muove” (si totusi se misca). Daca ne raportam la istorie, vedem o evolutie extraordinara a omenirii in ultimele doua-trei milenii. Daca ne raportam la tehnologie, evolutia este si mai spectaculoasa, mai ales in ultimele decade, unde putem evidentia fara echivoc, ca digitalizarea si internetul au schimbat lumea. Ca si oameni moderni nu mai putem concepe o zi fara ca sa avem la indemana un device smart si o conexiune la internet. 

Alege o tema perfecta pentru magazinul tau online


Ultimele doua luni, mai mult ca niciodata ne-au demostrat ca digitalizarea este esentiala, mai ales in vremuri pandemice de izolare sociala si carantina. Este evident pentru toata lumea ca, toate afacerile care au mizat pe digitalizare au avut mai putin de suferit si au putut ca sa-si continue activitatea, mai mult sau mai putin, intr-un mod normal. In special, magazinele online si comertul online, si-au demonstrat utilitatea si eficienta in aceste vremuri de transformari si situatii neprevazute. Daca pana in urma cu doua luni orice business putea functiona fara probleme doar in offline si orice magazin fizic isi putea desfasura activitatea normal, asa cum ne-am fi asteptat si am fost invatati, acum situatia s-a schimbat. O data cu pandemia de coronavirus toti am fost pusi in fata unor situatii neprevazute, situatii care au afectat grav fiecare domeniu de activitate, mai ales cel al magazinelor fizice a caror activitate a fost suspendata la propriu. 

Cred ca nu mai avem nevoie de argumente suplimentare pentru a intelege necesitatea de a avea prezenta in online si ca eCommerce reprezinta viitorul in vanzari. Daca pana acum ai avut o afacere care mergea si fara digitalizare trebuie sa iti pui intrebari serioase ce o sa faci si cum vei supravietui in conditii de carantina si izolare, daca vor mai fi. Solutia este una singura, digitalizarea afacerii si comertul online. Nu exista alternative din acest punct de vedere, ajutoarele guvernamentale sunt inexistente si daca vin, vin prea tarziu ca sa iti salvezi afacerea. Trebuie sa ne adaptam noilor conditii si sa facem ce trebuie facut pentru a supravietui. 

O solutie practica, eficienta si ieftina pentru digitalizarea vanzarilor este Gomag - la un click distanta sau la un telefon distanta. Gomag este o platforma online dedicata activitatilor de eCommerce cu peste 1300 de magazine online active. Aici vei gasi o multitudine de functionalitati dedicate vanzarilor intr-un mod cat mai eficient dar si instrumente de markenting care contribuie la cresterea vanzarilor si dezvoltarea portofoliului de clienti. 

Cei de la Gomag au identificat o serie de 10 pasi simpli pentru realizarea unui magazin online. Acesti pasi ii poti studia si invata detaliat in articolul Lansare magazin online: care sunt pasii de urmat sau urmarind in rezumat clipul video de mai jos. 



Poti apela cu incredere la solutiile de eCommerce oferite de Gomag, solutii testate si functionale. Aceste solutii sunt: 
  • Magazin Online - construiesti si vinzi cu propriul tau magazin online 
  • Vinzi in Emag Marketplace - iti cresti afacerea si vanzarile cu Emag Marketplace 
  • Butonul de Cumparaturi - iti adaugi produsele si vinzi online cu orice site sau blog 
  • Magazin la Cheie - iei totul de-a gata, specialistii Gomag se vor ocupa de configurarea si customizarea magazinului tau 
Este drept ca multora dintre noi le este teama oarecum de tehnologie si digitalizare, mai ales daca n-au avut tangenta cu ea pana acum. In cazul acesta exista o solutie simpla si la indemana, apelezi cu incredere la cei de la Gomag si optezi pentru un magazin online la cheie. In plus, iti poti alege o tema Gomag, o tema pe care consideri ca se potriveste cel mai bine cu activitatile tale si pe care o poti personaliza. Apoi, ai posibilitatea ca sa te documentezi in detaliu despre noua ta activitate in online accesand Academia Gomag sau lecturand blogul Gomag unde vei gasi articole utile si informatii care te vor ajuta ca sa iti indeplinesti visul. 

Personal consider ca un magazin online la cheie reprezinta solutia optima pentru orice afacere cu domeniu de activitate in vanzari. Doar daca te gandesti practic, un magazin online la cheie este ca un produs pe care-l cumperi si-l poti folosi imediat. Efectiv incepe sa iti aduca venit de la inceput. In acelasi timp, scutesti risipa de bani, nervi, energie, timp si oameni. In plus, esti ferit de greselile pe care le poti face involuntar si de toate problemele de securitate cibernetica ce pot aparea pe parcurs. Vei avea la indemana un produs finit, eficient si sigur. 

In concluzie, documenteaza-te, testeaza si profita de serviciile si solutiile Gomag pentru ati putea realiza povestea ta de succes in online. Ca in orice poveste cu final fericit, peste ani, o sa iti aduci aminte cu satisfactie de momentul cand ai decis ca sa optezi pentru un magazin online la cheie de la Gomag si o sa te feliciti pentru ca ai facut cea mai buna alegere.





surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro