Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Despre calitatea Roulunds Rubber

Curele pentru automobile

ROULUNDS Rubber este un furnizor de renume care produce o gama larga de curele si centuri zimtate. Datorita unei colaborari stranse cu producatori de vehicule noi, dezvolta si fabrica curele de cauciuc care vor fi utilizate pentru viitoarele generatii de masini. ROULUNDS Rubber a primit o serie de aprobari tehnice ca si Original Equipment Manufacturer (OEM), aceasta fiind o dovada puternica a pozitiei producatorului pe piata auto.

Dezvoltare și testare

Forta pe care Roulunds Rubber o are pe piata design-ului de curele auto este sustinuta de catre un departament intern de cercetare si dezvoltare, dar si de departamentul de testare. Firma colaboreaza strans cu clientii sai, pentru a fi mereu in pas cu evolutiile tehnice. O gama larga de echipamente de testare in laboratoarele fizice si chimice sunt folosite pentru a testa produsele la standardele auto nationale si internationale.

Calitate

Eforturile de dezvoltare constanta si fabricarea unor curele auto de cea mai buna calitate, sunt subliniate de faptul ca productia ROULUNDS Rubber a curelelor auto este acreditata QS 9000, TS 16949 si ISO 14001.

Referinte

Un numar mare de masini din parcul auto european si japonez sunt echipate cu curele auto din cauciuc ROULUNDS Rubber. Unele dintre referintele producatorului includ Volvo Car, VW, Scania, GM, Renault, Ford, Nissan si Mazda.



Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro