Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Implantul dentar din aliaj de titan

Intr-un articol anterior am adus in dezbatere implanturile dentare si rolul lor de inlocuire a dintilor unei persoane adulte. Daca ne gandim sa facem un implant dentar, intotdeauna dorim sa stim care este rata de succes al unei asemenea interventii si riscurile la care ne supunem. Este bine de stiut ca reusita unui implant dentar este in jur de 95% din cazuri, iar esecul se datoreaza in principal factorului uman, al unor boli aparute dupa implant la gingii sau maxilar, respectiv fumat, sau in cazul unui mic procent de persoane s-a depistat o alergie la titan. 

Elementul chimic Titanium

Titanul a fost descoperit la sfarsitul secolului XVIII, de catre William Gregor, care a sesizat in peregrinarile sale ca un anumit tip de nisip era atras de magnet, descoperind in componenta nisipului un oxid metalic de culoare alba pe care nu-l putea identifica si care continea un metal care nu se potrivea cu proprietatile nici unui alt element cunoscut pana atunci. Titanul este un element chimic cu simbolul Ti si numarul atomic 22, are o densitate mica si este un metal dur, lucios, rezistent la coroziune de culoare alba. Ca urmare a calitatilor pe care le are, titanul confera compatibilitate perfecta, osteogeneza corecta si viabilitate in timp implantelor dentare. Pe termen scurt de 6 luni, titanul introdus in masa osoasa este bine tolerat, fiind biocompatibil. Studiul ultrastructurii interfetei os-implant, la microscopul electronic cu baleaj, au evidentiat trei zone distincte, si anume o zona glicoproteica in contact direct cu osul si suprafaţa implantului, o zona de fibre de colagen dezordonate si calcificate si zona de fibre de colagen ordonate si calcificate. Aceste zone incep dinspre implant spre os iar grosimea lor este dependenta de biocompatibilitatea biomaterialului. 

Titan 

Desi titanul este considerat a fi biocompatibil, ceea ce inseamna ca este un metal care se integreaza cu tesuturile umane, s-a constatat la un procent foarte mic de oameni o reactie alergica la acest metal. Este cunoscut faptul ca toate metalele se oxideaza si elibereaza particule ionizate care se lipesc de proteinele din organism, astfel pacientii alergici la titan sunt alergici si la aceste particule. Simptomele de alergie la titan pot lua diverse forme de la cele mai usoare la unele mai severe, manifestate prin reactia organismului uman care incearca sa elimine particulele sau obiectele straine din corpul uman cum ar fi in cazul nostru titanul. Simptomele unei alergii la titan sunt oboseala cronica, eruptii pe piele, dureri generale, incapacitate de vindecare in mod corespunzator a ranilor si infectiilor dar si diferite forme de dermatita. 

Cel mai intalnit compus din titan, este dioxidul de titan, fiind considerat non-toxic il intalnim adesea in produsele destinate consumatorilor sub forma agentilor de albire. In cazul in care doriti sa efectuati un implant dentar din aliaj de titan si stiti ca sunteti predispusi la alergia metalelor, faceti un test inainte de efectuarea interventiei. 

Cel mai bun implant detar - Royal Dental

Titanul este material de electie in implanturi dentare, fiind utilizat ca biomaterial de peste 30 de ani cu rezultate foarte bune dovedite atat experimental cat si clinic, datorita proprietatilor lui, reprezentate de amagnetism, imunitate biologica, actiune terapeutica, rezistenta, omogenitate, puritate si greutate specifica mica. 

Royal Dental

Succesul unui implant dentar tine de profesionalismul medicilor stomatologi care il realizeaza iar pentru a evita orice riscuri in momentul in care ne decidem sa recurgem la un implant, trebuie sa o facem intr-o clinica specializata. Recomand pe aceasta cale Royal Dental, o clinica stomatologica/dentara in Bucuresti, echipata cu tehnologie ultramoderna, materiale si instrumente de ultima generatie, toate acestea pentru a oferi o ingrijire medicala dentara superioara si servicii complete la standarde internationale. Royal Dental va pune la dispozitie serviciile profesionale a unei echipe de medici stomatologi practicanti calificati in Romania, Franta si Elvetia cu experienta in toate ariile de specializare ale stomatologiei cum ar fi implant dentar, estetica, protetica, profilaxie, oferindu-va cel mai inalt nivel de ingrijire medicala dentara personalizata, la cele mai accesibile preturi. 

www.royaldental.ro

Sustin campania Royal Dental Royal Dental, clinica stomatologica in Bucuresti, specializata in implanturi dentare din aliaj de titan, care foloseste tehnologii revolutionare, medici specialisti si metode moderne de tratament stomatologic atraumatic, prin care se doreste sa se demonteze “legendele” populare despre implanturi si sa vina in ajutorul persoanelor cu probleme dentare cu informatiile necesare pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza. Pacientii trebuie sa inteleaga ca echipa Royal Dental sunt alaturi de ei si ca au dreptul la o parere autorizata, astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate si sa elimine orice risc in procesul de redobandire a functionalitatii si esteticii dentare. In cadrul clinicii Royal Dental acestia au oportunitatea de a fi consultati si tratati de unii dintre cei mai buni medici implantologi, specializati la Harvard si Universitatea Boston. Dupa o vizita la Royal Dental iti recapeti sanatatea dentara, armonia danturii si frumusetea zambetului. 


3 comentarii:

  1. Implanturile dentare au fost foarte popular în zilele noastre. Acestea au fost folosite pentru a inlocui dintii pierdute sau rupte. Ele pot funcționa ca dintii normale, permițând astfel să vă bucurați de mâncarea ta preferată și ajutându-vă să zâmbească mai des.implanturi dentare |implanturi dentare preturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Dental implants are very popular nowadays. These were used to replace lost or broken teeth. They can function as normal teeth, allowing you to enjoy your favorite food and helping you to smile more often.

    preturi implanturi dentare |
    implanturi dentare bucuresti

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro