Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Schaeffler este gazda primei conferinte a unei retele nou formate dedicate sigurantei produselor

In ultimii ani, peste 70 de milioane de automobile au fost retrase de pe piata la nivel mondial, iar aceasta tendinta este in crestere. In SUA, in cursul primului semestru al anului trecut, au fost retrase de pe piata de patru ori mai multe masini decat cele ce au fost vandute noi. Siguranta produselor devine din ce in ce mai importanta. Nu numai asteptarile utilizatorilor finali sunt tot mai mari. Cresterile semnificative ale complexitatii produselor si reglementarile legale din intreaga lume reprezinta o provocare majora nu doar pentru producatori ci, intr-o masura tot mai mare, pentru furnizori si subfurnizori.

Aceasta situatie a motivat Grupul Schaeffler sa initieze o retea care cuprinde in prezent 13 companii, retea care primeste sprijin din partea VDA (Asociatia Germana a Industriei Auto), VDMA (Federatia Germana de Inginerie) si ZVEI (Asociatia Producatorilor Germani de Electrice si Electronice).

Reteaua sigurantei produsului este organizata sub egida Ministerului

Federal al Economiei si Energiei (BMWi). Companiile membre au un portofoliu larg de produse tehnice si electrice sau electronice. Accentul este pus pe ariile dedicate transportului de pasageri, constructiei de masini si ingineriei plantelor. Scopul retelei este de a imbunatati continuu siguranta produselor in interesul consumatorilor. Aceasta este o problema complexa, deoarece este recomandat un schimb periodic de informatii intre producatorii de echipamente originale, furnizori, subfurnizori si organele legislative.

13 companii fac parte din „Reteaua de siguranta a produsului” initiata de Schaeffler si sustinuta de trei asociatii. Schaeffler a fost gazda primei Conferinte dedicate sigurantei produselor, care a avut loc la Herzogenaurach.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro