Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Conferinta Grupului Schaeffler dedicata Sigurantei Produselor

Prima Conferinta adresata Sigurantei Produselor a avut loc la Grupul Schaeffler in Herzogenaurach. Klaus Rosenfeld, CEO al Schaeffler AG, a subliniat in discursul lui de deschidere:

"Securitatea produselor va deveni tot mai importanta in urmatorii ani. Din punctul nostru de vedere, aceasta este una dintre provocarile majore ale viitorului. Reteaua dedicata Sigurantei Produsului va aduce o contributie decisiva in depasirea cu succes a acestei provocari - ceea ce este si in interesul consumatorilor".

Joachim Geiß, un inalt oficial guvernamental de la BMWi, a citit un scurt discurs din partea Ministrului Federal Sigmar Gabriel si a prezentat conditiile limita legale ale asa-numitului nou cadru legislativ. Obiectivul este crearea unor referinte standard, deci a unor conditii egale pentru toti producatorii. In cadrul atelierelor au fost discutate subiecte precum „Ce caracterizeaza un produs sigur” sau „Care sunt produsele de pe piata globala cunoscute ca fiind capcane de siguranta”. 

Bernd Kraemer, Vice Presedintele pe Siguranta Produsului la Schaeffler Technologies AG & Co. KG a declarat: "O terminologie interdisciplinara, agreata la nivel global si standardizata in siguranta produselor este un element-cheie important si un obiectiv realizabil pentru imbunatatiri durabile in ariile discutate".

Premisa pentru continuarea lucrarilor in aceasta retea a fost, prin urmare, definita. Rezultatele primei Conferinte dedicate Sigurantei Produsului vor fi publicate sub forma unei declaratii si actiuni recomandate pe platformele asociatiilor de sprijin pentru companiile interesate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro