Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Rezistenta arcului garantata cu Schaeffler automotive aftermarket

Arcurile de suspensie pretensionate Ruville sunt acum disponibile pentru prima data pe piata auto independenta Aftermarket. Prin intermediul brand-ului Ruville, Schaeffler Automotive Aftermarket include in premiera in portofoliul sau o gama larga de arcuri de suspensie pretensionate pentru autovehicule, arcuri disponibile pe piata auto independenta Aftermarket. Aceasta solutie patentata permite service-urilor auto sa inlocuiasca arcurile axului frontal intr-o maniera simpla, rapida si fara riscuri, deoarece compresia arcului nu este necesara.

Noua solutie de reparare - care este disponibila pentru diverse modele Audi, Seat, Skoda si Volkswagen, este potrivita pentru peste 30 de milioane de vehicule care circula la ora actuala in Europa, iar portofoliul va fi extins cu aplicatii noi in decursul acestui an. Specialistii Aftermarket acorda noilor produse RUVILLE o garantie de 10 ani.

Arcurile de suspensie sunt importante pentru siguranta si pot face fata unor greutati mari datorita faptului ca se extind si se contracta de milioane de ori si sunt supuse impactului cu piatra, murdarie si materiale corozive, cum ar fi sarea de pe sosele. Unele compresii de arcuri utilizate pentru instalarea arcurilor care nu sunt pretensionate pot deteriora stratul de suprafata, chiar inainte ca arcul sa inceapa sa fie folosit ca parte a sistemului de sasiu. Rezultatul consta in faptul ca zonele afectate vor incepe sa rugineasca. Acest lucru nu are doar un efect negativ asupra duratei de viata a arcului, ci poate duce chiar si la deteriorarea prematura a arcului.

Arcurile de suspensie Ruville sunt pretensionate la lungimea exacta necesara pentru montare, ceea ce protejeaza suprafetele lor sensibile de deteriorarea din timpul instalarii deoarece service-urile auto nu mai trebuie sa utilizeze instrumente precum compresorul de arcuri. Astfel, inlocuirea arcului nu este doar mai usor de realizat, ci este si mai sigura si mai rapida ca pana acum spune Maik Evers, Director Program Management la Ruville, Schaeffler Automotive Aftermarket.

Toate arcurile de suspensie pretensionate Ruville sunt fabricate in conformitate cu standardele OE. De altfel, specialistii de la Schaeffler Automotive Aftermarket recomanda inlocuirea ambelor arcuri de suspensie de pe o axa pentru a asigura carcteristici de amortizare optima ale sasiului. Daca arcurile aflate in etape diferite sunt montate pe acelasi ax, partile din dreapta si stanga pot reactiona diferit, ceea ce poate avea un efect negativ asupra manevratului si condusului in conditii de siguranta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro