Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Beneficiile de mediu ale etrierelor DRI

 Remanufacturarea pieselor auto este o practica cunoscuta, doar in ultimii 60 de ani


Numai metalul putea fi reutilizat prin re-topire in industria siderurgica. Toate celelalte materiale au fost aruncate, distruse si ingropate in gropile de gunoi cu alte aparate de uz casnic, care pun in pericol viata prin contaminarea apelor subterane si a atmosferei. Din fericire, multe din aceste aspecte s-au schimbat si spunem cu mare mandrie ca DRI a fost o forta majora in industria de remanufacturare europeana, in beneficiul unui mediu mai curat.


La DRI se remanufactureaza etriere, reutilizand aproximativ 85% din produsul original.


Toate produsele DRI sunt remanufacturate in fabricile europene proprii, certificate ISO. Pentru a sprijini si a cultiva programul nostru de remanufacturare, si pentru a ne educa clientii in cunoasterea beneficiilor de mediu ale remanufacturarii, am dezvoltat unul dintre sistemele logistice de retur, cele mai cuprinzatoare din Europa. Nu numai ca acest sistem extins de retur ofera clientilor o incredere de returnare a produselor vechi – ci si minimizeaza cantitatea de resurse consumate pentru a scapa de produsele vechi si pentru a produce altele noi. Ca o alternativa reala la productia OE, DRI nu doar ca poate prelungi durata de viata a gamei de produse auto pe care o acopera – ci si ca ne putem proteja mediul inconjurator.


Ca o dovada a standardelor ridicate de mediu DRI, programul etriere DRI, alaturi de alte 7 grupe de produse DRI, a fost distins cu intrarea oficiala in distinsul Registru Verde la Automechanika 2014. Aici, expozanti cu produse si resurse deosebit de durabile au fost selectați, printr-un proces de selectie riguros, unde doar cei mai buni au primit premiul mult ravnit. Toate activitatile DRI de remanufacturare sunt sustinute de un punct de vedere verde vis-a-vis de alte aspecte ale afacerii.


In centrul din Polonia, am fost instalate propriile rezervoare de filtrare si de curatare a apei. Acest lucru inseamna ca toata apa folosita in procesul de remanufacturare este returnata mediului la fel de curata ca atunci cand s-a colectat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro