Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Protectia mediului si gestionarea datelor

Utilizarea atenta a produselor si a resurselor este un factor extrem de important pentru Flenor. De asemenea, in ceea ce priveste furnizorul de reciclare a pieselor de schimb auto, compania este in aceeasi linie cu ultimele inovatii, si membru al initiativei Partslife de o perioada considerabila de timp. Flenor isi asuma responsabilitatea in eliminarea si reciclarea produselor de la producatori si dealeri de piese auto, pentru a indeplini cerintele legale si, prin urmare, pentru a aduce o contributie semnificativa la protectia mediului in comertul cu piese de schimb auto.


De asemenea, intrarea in sistemele de informare TecDoc si Activant au fost un pas important pe drumul spre succes national si international al producatorului. 


Orientarea catre client a extins parteneriatele de distributie FLENNOR, la nivel international in multe tari. In plus, s-a oferit consiliere si sprijin avizat de catre echipele de service calificate. In ultimii ani FLENNOR si-a consolidat clar, pozitia, atat la nivel national cat si pe piata internationala de piese de schimb auto. Compania estimeaza ca va fi, de asemenea, unul dintre principalii furnizori de piese de schimb auto de calitate OEM. Datorita expansiunii continue a gamei de produse, compania poate indeplini cerintele in crestere ale clientilor sai. De exemplu, FLENNOR ofera nu numai curele de distributie individuala, dar si kituri practice. In gama larga de produse ale companiei se gasesc si pompe de apa, centurile cu nervuri-V, elemente de directie, kituri rulment roata, bujii incandescente, lamele stergator, dar si tuburi de carburant.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro