Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Inscrie-te la Maratonul International Brasov !

In acest an, Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport, ajunge la cea de-a patra editie. Organizatorii mizeaza pe cat mai multi pasionati de sport la start, de toate varstele, din Romania si din strainatate. 

Maratonul International Brasov se deruleaza timp de douz zile pline de miscare, sport si spectacol, pe 19 si 20 mai, in care participantii se vor bucura din plin de atmosfera festiva si de nenumaratele surprize oferite de un eveniment organizat la standardele AIMS, cel mai important for international din domeniu. Intrecerile au doar limita inferioara de varsta, de sase ani, si o varietate de probe care satisfac toate gusturile si orice nivel de pregatire. 

Maratonul International Brasov

In cadrul evenimentului se vor desfasura cursa de maraton (42 km), cea de semimaraton (21 km), cursa simpla (10,7 km), cursa populara (5,7 km, caritabila, necompetitionala si necronometrata), cursa team run (4×10,7 km) si cursa copiilor (la care pot participa juniorii intre 6 si 14 ani). Anul acesta vor exista si doua curse in premiera: cea de 2,5 km (necompetitionala si necronometrata) si Crosul Universitatii Transilvania (o alta cursa de 2,5 km). 

In concluzie, daca esti pasionat de sport si adori sa alergi, nu mai sta pe ganduri si inscrie-te pana pe data de 15 mai la Maratonul International Brasov !




surse: imaginile  si o parte a informatiilor sunt luate de pe situl sponsorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro