Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Montarea fuliei

Montarea fuliei care trebuie fortata

Majoritatea kiturilor contin si livreaza pompe cu fulii, care trebuie sa fie fortate in montarea pe pompa. Cu toate acestea, nu este intotdeauna posibila o astfel de abordare, deoarece exista vehicule cu hardware-ul de montare intre pompa si fulie. Ca si consecinta, e posibil sa existe incidente in cazul in care hardware-ul de montare nu este intai eliminat de pe pompa veche. Este nevoie de unelte si echipamente de instalare, in aceste cazuri.

Fulii montate cu suruburi

Pompele cu fulii montate cu suruburi folosesc o flansa de montare. La autovehiculele cu hardware-ul de montare intre pompa si fulie, flansa va fi livrata separat. In cazul in care hardware-ul de montare a fost transferat de la pompa veche, flansa poate fi montata cu un echipament specific de instalare.

Montarea fuliei


Ce elemente necesita instrumente si care sunt uneltele necesare

- alinierea trebuie masurata inainte ca fulia sa fie demontata. Se masoara de la mijlocul alinierii, pana la un punct de baza al pompei. Acordati o atentie sporita punctelor de aliniere. In cazul in care fulia sau flansa de montare este pozitionata incorect, cureaua nu se va putea alinia corespunzator.

- puneti pompa intr-o menghina si folositi instrumentul potrivit pentru a indeparta fulia de pe flansa. Daca exista dispozitive de montaj care trebuie sa fie transferate pe noua pompa este importanta delimitarea laterala a dispozitivului care indica pompa. Fiti constienti de faptul ca unele flanse / fulii trebuie sa fie incalzite inainte de a putea fi demontate.

- instalati dispozitivul de montare si asigurati-va ca dispozitivul de montare si fulia sunt pozitionate corect.

- atunci cand fulia este pozitionata la capatul arborelui, dispozitivul de instalare este montat pe roata centrala a arborelui. Daca este necesar, incepeti prin a curata foarte bine uneltele pe care le veti folosi.

- strangeti piulita de siguranta (C) in sensul acelor de ceasornic, pana cand aceasta (este situata pe fulie).

- folositi un instrument adecvat pentru a tine piulita bine pozitionata (A) si apoi insurubati piulita de fixare (C) in sensul acelor de ceasornic, care va forta fixarea fuliei pe arbore. Este foarte important sa se verifice intotdeauna distanta de la pompa la roata de transmisie pana cand distanta corecta (masurata pe pompa veche) este atinsa.

- cand fulia este pozitionata la loc, instrumentul de instalare poate fi demontat. Verificati daca pompa se poate roti in mod liber si daca exista daune la fulie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro