Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O alternativa revolutionara in domeniul sistemelor de incalzire a locuintei sunt Panourile Radiante cu Infrarosii

Omenirea se confrunta din ce in ce mai acut cu o criza a energiei care se resimte cel mai frecvent in pretul energiei care creste si tot creste fara oprire. Statistic in Romania din cauza proastelor guvernari majoritatea popupatiei, conform statisticilor, traieste la limita saraciei. Parafrazand un autor in viata, care spunea ca: “Iarna nu-i ca vara”, in fiecare an venirea anotimpului rece scoate tot mai multi bani din buzunarul romanilor. De la an la an, se mareste, dramatic, factura la incalzire.

O alternativa mai economica si eficienta, care vine in sprijinul romanilor, se gaseste in Panouri Radiante cu infrarosu, o tehnologie noua si revolutionara in incalzirea locuintelor. Piata tehnologiilor pentru incalzirea spatiilor publice si a locuintelor ofera alternative tot mai multe, mai economice si mai benefice pentru activitatea umana. Iar, una dintre cele mai atractive dintre aceste alternative se bazeaza pe cel mai natural principiu al caldurii, cel al radiatiilor solare. Sistemele de incalzire prin panouri radiante se impun tot mai mult in acest domeniu, noua tehnologie se bazeaza pe radiatiile infrarosii, aceleasi prin intermediul carora Soarele incalzeste Pamantul. Dupa cum se stie, radiatiile infrarosii sunt benefice sanatatii, acestea elimina bacteriile si microbii, prin urmare, inseamna ca incaperea in care sunt instalate panouri radiante cu infrarosu este mai sanatoasa. Orice organism viu are nevoie de radiatii infrarosii pentru o dezvoltare armonioasa. Mamele stiu cel mai bine efectul benefic al soarelui asupra copiilor aflati la varste fragede.

Panouri Radiante cu Infrarosii
Panourile radiante cu infrarosii sunt executate din materiale care nu necesita nici un fel de intretinere speciala, suprafetele exterioare se pot sterge de praf cu o carpa moale si cu produse de intretinere pentru geam cand acestea nu functioneaza. Insa trebuie sa evitati obligatoriu folosirea apei si lovirea panoului cu obiecte dure. Panoul radiant se monteaza fie pe perete, poate deveni foarte usor un tablou decorativ, fie pe tavan unde se poate ingloba in placile de gipscarton sau tavan fals, cea de-a doua varianta fiind de preferat. Panoul se prinde de suportul de zidarie cu ajutorul mijloacelor clasice de genul diblurilor, se leaga printr-un cablu electric la retea, se monteaza un termostat si instalarea este finalizata.


Recomand panourile radiante cu infrarosii ca o alternativa la incalzirea locuintei deoarece cele mai importante si utile beneficii sunt:

- cel mai eficient mod de incalzire, utilizarea lor ducand la economii de 30-50% fata de alte sisteme moderne de incalzire

- au un randament de peste 95%

- nu depind de presiunea gazelor

- pentru urmatorii ani specialistii prevad cresterea pretului gazului cu pana la 50% peste pretul curentului electric

- permit masurarea exacta a consumului

- daca la incalzirea pe gaz exista diferente de temperatura intre pardoseala si tavan, difetenta ce ajunge si pana la 7 grade Celsius, la incalzirea cu panouri radiante diferenta de temperatura nu depaseste 2 grade Celsius

- asigura o temperatura constanta in toata incaperea, la toate colturile si la orice nivel al acesteia

- regleaza umiditatea in incaperi la valori optime, eliminand posibilitatea existentei igrasiei

- circulatia sanguina este imbunatatita

- nu produc praf, zgomot si nici vibratii

- nu elimina gaze nocive

- nu consuma oxigen

- alimentarea lor se poate face si pe baza curentului electric produs prin turbine eoliene sau panouri fotovoltaice

- montarea lor este usoara in spatii destinate locuirii (apartamente, case), spatii publice (depozite, birouri, magazine), spatii de divertisment: sali de sport, piscine, restaurante, scoli, gradinite, policlinici, spitale, biserici, aeroporturi

- nu exista flacara deschisa

- nu prezinta risc de incendiu, explozie, asfixiere, electrocutare sau alte accidente

- nu exista costuri de intretinere

- nu sunt necesare revizii tehnice

- nu va fi necesara nici o piesa de schimb

- au termen de garantie 5 ani

- durata medie de viata 30 ani

Panou Radiant
Recomand, in special, Panoul Radiant cu Infrarosii Dragus 700w (550w) 95/60, cel mai uzual si achizitionat panou radiant de catre clienti. Panourile radiante Dragus 700w (550w) 95/60 sunt sisteme de incalzire care lucreaza pe principiul radiatiei de caldura (unde infrarosii). Acestea au un consum foarte scazut de energie si ofera un climat placut in incapere. Conductorul de caldura il constituie fibra de carbon. Panoul radiant Dragus transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata intre 2 si 20 µm.

Panou Radiant Infrarosu
Putem spune ca panourile radiante cu infrarosii Dragus sunt cele mai recomandate sisteme de incalzire a locuintelor ca si randament raportat la costuri, urmand cele pe combustibil solid, centrale pe gaz si electrice. In situatia in care aveti o casa de vacanta, usurinta in exploatare recomanda panouri radiante care nu sunt utilizate in fiecare zi, ci doar pentru sfarsitul de saptamana, micsorandu-se astfel costurile de exploatare, dar panourile radiante cu infrarosii sunt recomandate in special pentru apartamentele si locuintele curente.

Va provoc sa intrati in atmosfera calduroasa, agreabila si eleganta oferita de panourile radiante cu infrarosii, care te incalzesc, iti pot face ziua mai buna si, de ce nu, viata mai frumoasa. Achizitionati cu incredere panouri radiante cu infrarosii Dragus pentru a va putea bucura si savura zilele friguroase si noptile lungi de iarna, intr-o atmosfera calda si primitioare.

sursa: imaginile si informatiile sunt de pe siturile sponsorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro