Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa ajungi in Vama Veche la Sandalandala si sa faci economii la bugetul de vacanta ?

Luna august a intrat in mentalul colectiv ca perioada concediilor. Concedii si vacante pe care, de obicei, le petreci la mare. In fiecare an alegem sa ne petrecem concediile la mare, fie pe litoralul romanesc, fie in strainatate. De fiecare data cand plecam in vacanta si ne pregatim bagajul suntem atenti ca sa nu uitam nimic acasa sau ne pregatim din timp cu toate cele de care avem nevoie pentru un sejur perfect. 

Zorile te gasesc la mare!

Am invatat din proprie experienta ca de fiecare data cand iti faci concediile in strainatate ghidul turistic care insoteste grupul de romani le recomanda anumite magazine si face un traseu in care sa ajungi doar in acele magazine. De obicei, in aceste magazine preturile sunt destul de piperate. Inteleg ca sa cumperi cate un suvenir pentru tine sau cei de acasa dar cand vine vorba de articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii mi se pare destul de exagerat ca sa dai mai multi bani pentru un produs pe care-l poti achizitiona mai ieftin, fie dintr-un magazin online, unde gasesti cele mai mici preturi, fie dintr-un mall unde preturile sunt relativ ok. Nici daca alegi ca sa-ti petreci concediul pe litoralul romanesc si vrei sa achizitionezi diverse articole de vara, vei gasi articole la preturi exagerat de mari, din cauza comerciantilor romani care au invatat sa profite la maxim de perioada estivala destul de scurta si incearca sa scoata intr-un timp scurt un profit maxim. 

Cosul de cumparaturi (vezi sumele pe care le-am economisit)

Inainte de a pleca in concediu la mare, mi-am facut un obicei din a-mi achizitiona articolele de imbracaminte, incaltaminte si accesoriile de vara dintr-un magazin online. O activitate prin care economisesc o suma frumusica de fiecare data. Suma pe care o pot cheltui pe excursii, evenimente culturale sau vizitarea punctelor de atractie turistica din zona in care-mi petrec concediul. Anul acesta am ales magazinul online ZorileStore de unde am decis sa achizitionez diverse articole de vara, fara de care nu as putea pleca in concediu la mare. Consider ca n-as putea pleca la mare fara incaltaminte adevcata de vara, cum ar fi o pereche de pantofi sport Floater gri si o pereche de slapi Maiorca Slide crem. Articole de imbracaminte am ales, tot pe gri, un tricou Noah Polo si o pereche de pantaloni scurti Mens Cargo Shorts. Tinuta estivala n-ar putea fi completa fara o pereche de ochelari de soare Polarizanti UV400, pe care i-am gasit la un pret foarte bun. Pentru mersul la plaja ai nevoie intotdeauna de un rucsac practic si comod, astfel incat am ales un rucsac Old School Backpack, pe care l-am gasit la o reducere de -40%, deloc de neglijat. Dar elementul esential fara de care chiar nu poti pleca in concediu este portofelul. Un portofel practic si cu un design simpatic am gasit tot in magazinul online ZorileStore. Am fost multumit de seiunea de cumparaturi din magazinul online ZorileStore, in urma careia am facut o economie substantiala de 580 lei, suma pe care o am la dispoztie pentru cheltuiala la mare.

Castiga un weekend la mare!

In plus, daca te grabesti sa-ti faci cumparaturile de vara din magazinul online ZorileStore cu orice produs cumparat pana pe 21 august, intri automat intr-o tragere la sorti din care vor rezulta trei castigatori care vor ajunge la mare in Vama Veche, cu inca 7 prieteni fiecare. Toti cei 24 de norocosi (3 castigatori cu cate sapte prieteni fiecare) au camparea asigurata (paturi) in Cortul celor Sapte Simturi si micul dejun asigurate, in perioada 26-29 August. In concluzie, fiecare articol achizitionat din magazinul online ZorileStore iti poate asigura un loc la Sandalandala cel mai tare camping de pe litoralul romanesc. Nu uita, pe langa tragerea la sorti, la sfarsitul fiecarei sesiuni de cumparaturi din magazinul online ZorileStore, ramai totusi cu economii substantiale in buzunar.



2 comentarii:

  1. să nu fie cu supărare, dar ei cumpără adidanșii cu 35 de dolari și ți-i vând ție cu 600... eu nu aș recomanda acest magazin din cauza adaosurilor comerciale foarte mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul este destul de relativ, depinde la ce te raportezi. Daca vorbim de costuri si taxe, adaosul cred ca abia le acopera. In plus, cat crezi ca au adaos Vuitton, Dutti si altii?

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro