Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

De ce sa alegi produsele NISSENS?

Conceput pentru performanta

Condensatoarele NISSENS sunt proiectate sa lucreze sub conditiile de stres, la o temperatura ambientala intre -20 si +80 °C si o variatie de presiune de la 0,5 pana la 35 bar. Conditiile tipice sunt o temperatura ambientala de 30-40 °C si o presiune de lucru de 22 bar.

Perfect finisat in fiecare detaliu 

Finisarea perfecta este o chestiune esentiala pentru toate componentele, cum ar fi conexiunile, firele si suruburile. Aceasta este o diferenta vizibila care caracterizeaza toate componentele climatice NISSENS.

Usor de instalat

Componentele climatice se integreaza armonios in punctele de montare pe vehicul, si sunt recunoscute ca piese de schimb ce se potrivesc standardelor OE 100%. Tuburile fixe ale condensatoarelor, intolerante la defectiuni in lungime, diametru si unghi de indoire asigura o fixare si instalare rapida.

Testarea duratei de viata

Condensatoarele NISSENS sunt verificate intr-un test de viata reala – prin vibratii (constand din cel putin 2 milioane vibratii intr-un ciclu de 20 de ore), precum si printr-o expansiune termica (verificarea rezistentei la fluctuatii mari de temperatura, expunand condensatorul la un test de 1000 - cicluri). 

Scurgere - testata

Condensatoarele NISSENS sunt testate sub presiune - impuls, cu aproximativ 100.000 de impulsuri iar mediul de apa / ulei este sub o presiune intre 5 si 20 bari. Fiecare produs care paraseste linia de fabrica este testat cu heliu.

Testare sub presiune

Condensatoarele sunt testate prin teste termice si de presiune, si, in plus intr-un test de spargere efectuat pentru a testa durabilitatea condensatorului la o presiune de cel putin 80 bari.

Testare anti coroziune

Pentru a testa durabilitatea in conditii meteorologice dificile (de exemplu, nivel ridicat de umiditate si sare), toate condensatoarele sunt expuse la un test de coroziune, cu o solutie de sare, timp de minimum 400 ore.

Foarte bine ambalate si protejate

Produsele climatice NISSENS sunt solid ambalate pentru a minimiza riscul de deteriorare in timpul transportului si a depozitarii. Atunci cand este necesar, conexiuni iesire - intrare sunt protejate prin inchidereri stranse, de protectie impotriva particulelor, impuritatilor si absorbtiei de umiditate, care ar putea aparea in interiorul ambalajului. Atat produsul cat si ambalajul sunt vizibil marcate cu etichete care cuprind cele mai importante informatii despre produs (numar, aplicatie, cod de bare - EAN).

Etansare speciala pentru protectie

Un adeziv special de protectie este aplicat la condensatoare pentru anumite modele auto cu scopul de a imbunatati protectia originala si durabilitatea prin consolidarea suprafetei. In plus, materialul de etansare functioneaza ca o protectie solida impotriva coroziunii normale, proces care poate avea loc mult mai rapid in aceste modele de autoturisme, datorita pozitiei expuse a condensatorului. Un numar de teste de coroziune si de sare confirma ca etansarea protectoare prelungeste durata de viata a condensatorului in mod considerabil.

Protejarea sistemului

Uscatorul NISSENS este un produs de inalta calitate, de protectie a filtrarii asigurand durabilitatea lunga pentru sistemul AC. Toate conexiunile uscatorului precum si forma sunt concepute pentru a se potrivi cu usurinta in sistemul masinii. Va recomandam sa inlocuiti uscatorul de fiecare data cand sistemul se deschide, sau in caz contrar, la fiecare doi ani.

Incalzire eficienta 

Radiatoarele NISSENS sunt echipate cu turbulatoare in interiorul tuburilor de baza, asigurand performanta de incalzire de pana la 15% mai mare. Toate sunt realizate in conformitate cu cerintele stricte de calitate si testate cu strictete. Acestea se incadreaza fara probleme in caseta de montaj si sunt echipate cu conexiuni necesare instalarii. Radiatoarele NISSENS sunt testate pentru a se asigura ca acestea respecta standardele stricte de calitate - promitand astfel durata de viata fara probleme, cum ar fi mirosurile datorate uleiului si rezidurilor, etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro