Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tu stii ce-si doresc barbatii?

Tu stii ce-si doresc barbatii? O intrebare la care poti gasi diferite raspunsuri care sa fie corecte si conforme cu realitatea. In comparatie cu: „Ce-si doresc femeile?”, subiect despre care s-au scris tone de materiale si se fac glume peste glume, in ceea ce-i priveste pe barbati, dorintele lor sunt cam aceleasi: femei, masini, bani si ceasuri. Difera doar locul ocupat pe lista de preferinte. Consider ca un ceas de mana elegant reprezinta cadoul perfect pentru un barbat modern, indiferent de varsta sau de ocazie. 

Ceasurile de mana comercializate de WatchShop, provin de la producatori de prestigiu din toata lumea si sunt, in mod traditional, recunoscute pentru calitate, frumusete, valoare si realizarea lor din punct de vedere tehnic. In special, producatorii elvetieni de ceasuri, detin recordurile in materie de orologerie: inventarea primului ceas cu cuart, primul ceas de mana rezistent la apa, cel mai subtire ceas de mana, primul ceas de mana, cel mai mic ceas de mana, cel mai scump ceas si multe alte recorduri sunt acreditate industriei elvetiene de ceasuri. Avand in vedere ca eticheta de pret atasata ceasurilor elvetiene nu este deloc ieftina, aceasta denota un anumit statut social afisat de persoana care poarta un ceas elvetian.

WatchShop

In secolul XIX, ceasurile erau mai mult un obiect vestimentar, fiind tinute in buzunar, legate cu un lant de butoniera costumului, ceasul nu trebuia sa fie vizibil desi lantul ii marca prezenta. In acele vremuri, aflarea timpului implica un ritual elaborat prin care gentlemanul ducea mana la buzunar, retragea cu grija ceasul, ii deschidea capacul, citea ora, apoi facea aceleasi miscari in sens invers. Intorcandu-ne in zilele noastre, ceasul de mana, nu mai este neaparat o necesitate, insa, a devenit mai degraba un accesoriu la moda care este nelipsit de la incheietura mainii. 

Ce-si doresc barbatii ?

Dar, de ce sa alegi un ceas de mana de la WatchShop, destul de scump, daca ai la indemana posibilitatea de a cumpara unul ieftin cu cativa zeci de lei, pentru ca tot acelasi timp il arata, aproape la fel de precis? Principala diferenta este in primul rand de calitate si de atentia acordata detaliilor, ceasurile de la WatchShop sunt facute extrem de durabile iar cu o ingrijire adecvata te vor insoti toata viata. De la clasicul Casio, pana la nobilul Tissot, de la Fossil, cel mereu in pas cu moda, pana la Suunto, prietenul de nadejde al celor care iubesc activitatea fizica, gasesti modele extraordinare ce acopera toate gusturile in materie de ceasuri. Barbatii care cumpara ceasuri se uita la caracteristici precum: functii (de exemplu, iluminarea), aplicatii (cronograf, cadrane mai multe etc.), brand, calitatea materialelor si rezistenta lor in timp, dar si posibilitatea de a-l utiliza in anumite contexte (de business, sport etc.). De asemenea, barbatii sunt interesati si de servicii conexe, cum ar fi existenta unui service. In plus, o investitie in ceasuri de mana de la WatchShop este foarte profitabila, acestea reusind sa-si mentina sau sa-si creasca valoarea de piata, foarte bine in comparatie cu modelele de ceasuri ieftine produse in Asia sau pe vapor, spre exemplu. Un exemplu edificator, in acest sens, sunt siturile de licitatii online, unde un ceas de marca cumparat acum 10-20 de ani, se vinde la preturi mult mai mari decat valoarea avuta in momentul achizitiei.

Ceas CHRONO BIKE de la Festina

Alege un ceas de mana de la WatchShop cu mare atentie, in care sa iei in considerare stilul tau de viata, varsta si buget, astfel incat, modelul ales sa se potriveasca cat mai bine nevoilor tale. Fie ca esti in cautarea unui ceas de mana sport sau un ceas modern care merge foarte bine cu un costum business frumos un ceas CHRONO BIKE de la Festina, este alegerea perfecta pentru orice tip sportiv, foarte activ in societate si in viata de zi cu zi.

Ceas ELEGANT Eco-Drive de la Citizen

Daca ai un stil de viata activ si cauti o companie placuta intr-un ceas de mana de colectie, un ceas ELEGANT Eco-Drive de la Citizen, reprezinta alegerea potrivita, un ceas la moda, o adevarata capodopera a tehnologiei in materie de ceasuri. Modelele de ceasuri de mana pentru barbati de tip mai sportiv sunt cu siguranta inzestrate cu o multime de functii cum ar fi cronograf, afisaj de data si ora, cadran cu diamante si geam din cristal safir, fiind adevarate certificate ale calitatii si tehnologiei la purtator.

Ceas T-CLASSIC Le Locle Automatic Pettite Seconde de la Tissot

Daca esti in cautarea unui ceas de mana care sa iti ofere un aer aristocratic si de prezenta cu greutate in societate alege un ceas de mana T-CLASSIC Le Locle Automatic Pettite Seconde de la Tissot, un accesoriu de inalta clasa si rafinament pentru orice barbat care se respecta.

Fiecare barbat, purtator de ceas de mana entuziast isi poate gasi in magazinul WatchShop cel mai bun si potrivit model, o alegere perfecta pentru nevoile fiecaruia dintre noi. In plus, incepand din luna iunie, WatchShop devine singurul magazin online de ceasuri si accesorii dedicat barbatilor. Recomand cu caldura magazinul online WatchShop cu certitudinea ca, spre deosebire de restul magazinelor, WatchShop functioneaza bazandu-se pe modul tipic masculin de a cauta si cumpara ceasuri: informatie completa si relevanta, stocuri serioase cu ceasuri 100% originale, barbatesti sau de dama si o echipa de cunoscatori. In concluzie, un ceas de mana reprezinta cea mai accesibila dorinta din lista barbatului modern.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro