Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Conteaza fiecare piesa

Cu o presiune tot mai mare asupra resurselor naturale finite ale planetei, GKN SPIDAN ajuta producatorii de automobile sa satisfaca cererile consumatorilor fara a compromite durabilitatea si manipularea vehiculelor de pasageri.

Trenul de rulare al unui vehicul este sistemul care transfera puterea si cuplul de torsiune de la motor, la roti. Tehnologiile dezvoltate de GKN SPIDAN consta in imbunatatirea eficientei acestor sisteme, si astfel imbunatatirea vehiculelor la nivel global.

Burdufurile de planetara sunt de o importanta vitala pentru indeplinirea eficienta si fiabila a articulatiilor CV. Burdufurile SPIDAN si LÖBRO sunt dezvoltate special pentru diferitele articulatii – iar acuratetea lor la montare, asigura etansarea optima a articulatiei. Echipamente computerizate sunt utilizate pentru producerea articulatiilor. SPIDAN si kiturile LÖBRO contin toate piesele individuale necesare pentru reparatii profesionale: burdufuri, inele de siguranta, curele de strangere, buloane, piulite, distantiere, etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro