Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa-ti amenajezi o sala de sport - fitness ultra moderna si sa te mentii forma ?

Cruda realitate este ca am devenit o societate de consum. Consumam mai mult decat avem nevoie si suntem predispusi la obezitate tocmai din cauza confortului in care ne ducem zilele. Daca facem o scurta comparatie cu omul primitiv care era nevoit sa acopere in fiecare zi o arie larga pentru a-si asigura hrana, prin vanat si cules, astazi te dai jos din masina, faci cativa pasi printre rafturile unui magazin si poti sa-ti procuri absolut tot ce ai nevoie pentru un trai imbelsugat. Printr-o simpla operatie aritmetica rezulta ca omul primitiv consuma de cateva zeci de ori mai multe calorii in procurarea hranei fata de omul modern. O alta statistica arata ca omul modern daca se afla intr-o relatie stabila, sentimentul de siguranta si delasare, plus confortul si sedentarismul au ca efect o predispozitie pentru ingrasare. Daca n-au fost suficiente cauzele de pana acum, mai putem adauga si un serviciu confortabil in care sa nu fii nevoit ca sa depui efort fizic si in cel mai scrut timp, sesizezi ca nu te mai incap hainele, cantarul se da peste cap cand te urci pe el, ti-ai pierdut conditia fizica de abia poti urca 16 trepte si ajungi in prag de depresie. Cand te mai si cicaleste la cap partenera, de iti vine sa-ti aduni tot ce ai intr-o batista, sa o agati intr-un varf de bat si sa pleci in lume cat vezi cu doi ochi, pleci sau incerci ca sa gasesti o solutie salvatoare. O solutie simpla, la indemana si care sa produca efecte vizibile imediat.

Banca de Abdomene Energy Fit

Bineinteles ca nici partenera ta nu mai este trasa prin inel, are mici problemute cu colaceii si celulita, dar cum este mai evident paiul din ochii tai, trebuie sa te conformezi si sa actionezi primul. Te mobilizezi si cauti un aparat multifunctional de fitness, care sa fie cat de cat accesibil, la un pret bun, sa ocupe un spatiu modic in locuinta si la care sa-ti poti lucra muschii in voie, acasa cand ai timp si chef. Entuziasmat vii si ii prezinti ideea partenerei cu care vrei sa te consulti, pentru ca asa e frumos. Dar cum iti aude planul incepe ca sa strambe din nas si sa-si arate nemultumirea. Un aparat multifunctional de fitnes nu este pe gustul ei, ea are nevoie de ceva mai practic, de exemplu, o banca de Abdomene Energy Fit, pliabila, reglabila si la un pret foarte mic. Zis si facut, ca sa nu strici atmosfera si armonia din cuplu te conformezi si achizitionezi o banca de abdomene, pe care o plasezi in camera cu cea mai mare suprafata utila, ca sa ai loc sa te desfasori cand iti faci exercitiile. Cea mai fericita este partenera. O probeaza si o testeaza din prima zi. Te apuci si tu de abdomene si faci cateva. Exercitii grele si destul de obositoare. Faci abdomene o zi, faci doua si dupa cateva zile iti dai seama ca nu este ceea ce ai vrea. Nu prea te satisface deloc si abandonezi demersul. 

Bicicleta Eliptica Techfit Optimuscity

Partenera, mai incapatanata, rezista cateva zile dupa care renunta si incepe sa te cicaleasca din nou ca si cum si-ar dori altceva. Ca un om practic incerci ca sa vii cu solutii. Te gandesti ca un set de gantere sunt mai utile si iti ofera o gama mai variata de exercitii fizice pe care le poti executa acasa. Prezinti ideea partenerei care deja si-a facut singura un plan de actiune si te pune in fata faptului implinit. Ea isi doreste o bicicleta Eliptica Techfit Optimuscity. Tu nu te lasi impresionat de idee si pulsezi ca ar fi mai buna o banda de alergare electrica Actuell Energy Fit. N-ai incotro si trebuie sa te conformezi achizitionand, pana la urma, bicicleta eliptica. O amplasezi in aceeasi camera cu banca de abdomene. Cateva zile ai pace. Partenera se delecteaza consumand calorii cand pe bicicleta eliptica, cand pe banca de abdomene. 

Banda de alergare electrica Actuell Energy Fit

Tu ai cazut pe planul doi, cateva zile scapi de stres pana cand partenera nemultumita de evolutia ta, te ia in vizor si nu te mai slabeste deloc din tirul reprosurilor. Ca nu faci miscare si nu consumi calorii desi ai unde si cu ce. Ranit in orgoliu vii cu ideea ca pentru tine ar fi mult mai utila o banda de alergare electrica Actuell Energy Fit. Chiar daca nu dispui de finante, cauti solutii si faci o descoperire de card, apoi iti achizitionezi banda de alergare mult ravnita. Triumfator o amplasezi langa bicicleta eliptica a partenerei. Cateva zile mergi sau alergi pe banda. O folosesti aproape zilnic. Toata lumea este multumita pana intervine plictiseala. Alergatul pe banda electrica sau mersul pe bicicleta eliptica iti ofera doar exercitii fizice de cardio dar tu tanjesti si dupa cateva exercitii de forta. Subtil, ii faci partenerei o surpriza achizitionand un set de greutati Spartan, haltera si gantere.

Set de greutati Spartan

Triumfator incepi sa cauti exercitii fizice pe care sa le poti executa cu ce ai in dotare. Dupa cateva zile, constati ca banca de abdomene sau scaunul din bucatarie sunt destul de anevoios de utilizat cand executi exercitiile fizice, de unul singur cu ganterele sau haltera, recent achizitionate. Problema te afecteaza personal, oricum partenera nu este atat de atrasa de exercitiile fizice cu greutati. Solutia o identifici intr-o banca multifunctionala Marcy cu sa si spatar confortabile, ajustabila in 4 pozitii, cu suport biceps, suport picioare si suport depozitare discuri. 

banca multfunctionala Marcy

In sfarsit, te simti implinit si motivat ca sa faci exercitii fizice. Totul pare perfect si entuziasmat te apuci serios de exercitii fizice. Iti intreci partenera in determinare. Incepi sa te preocupi tot mai mult si sa inveti cum si ce grupe de muschi sa lucrezi. Constati ca poti urma programe si antrenamente diverse, dedicate anumitor grupe de muschi, pe care le poti urma pas cu pas ca un sportiv profesionist. Te apuci serios de treaba, dar, in timp, constati ca aproape de fiecare data trebuie sa improvizezi si sa schimbi unele exercitii din program pentru ca iti lipseste un aparat multifunctional. Te reintorci la evoMAG unde cauti un aparat multifunctional aflat la promotie, hotarat sa-l achizitionezi. Descoperi aparatul multifunctional Actuell DM-4800 cu 4 posturi de antrenament, potrivit pentru antrenarea tuturor grupelor majore de muschi: spate, piept, brate, picioare si sac de box, la o reducere de 33%, o reducere de pret deloc de neglijat. In ziua livrarii apelezi la un amic care sa te ajute sa-l duci in camera si sa-l montezi. O data ajuns in camera constati ca spatiul a devenit dintr-odata insuficient. Trebuie sa gasesti solutii rapide ca sa rezolvi problema spatiului. N-ai incotro si ajutat de amic, te apuci sa reorganizezi si sa repozitionezi mobila din camera. Rand pe rand, elimini din camera cate un corp de mobila pe care-l muti in alta camera si reorganizezi tot apartamentul. Montezi aparatul multifunctional si repozitionezi toate celelalte aparate in jurul lui, ca planetele in jurul soarelui.
Aparat multifunctional Actuell DM-4800

In sfarsit esti satisfacut pe deplin si ti-ai atins fara sa vrei scopul de a avea tot ce-ti poate oferi o sala de fitness in propriul tau camin. Nu-ti mai ramane nimic de facut in afara de a te apuca serios de treaba si sa te tii de ea pe termen lung. De acum incolo nu mai ai nici o scuza, ai investit si ai tot ce-ti poate oferi o sala de fitness in confortul propriului tau camin. In timp, mai achizitionezi manusi de antrenament, gadgeturi, accesorii de intretinere si monitorizare pentru a avea un control cat mai exact asupra evolutiei si dezvoltarii tale. In concluzie, chiar daca am devenit o societate de consum, ne putem mentine activi si intr-o buna conditie fizica daca dorim acest lucru. Totul este sa vrem, produsele si accesoriile le putem procura din magazinul online evoMAG, unde gasesti cele mai bune promotii, doar la distanta de un click. Ce a inceput ca un disconfort intr-o relatie, de la problemele de greutate si conditie fizica, s-a transformat intr-un proiect util si sanatos, de care te poti bucura impreuna cu partenera in fiecare zi si poti profita ca sa adopti un mod de viata mai sanatos.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro