Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ballantine's Brasil da startul distractiei in 2016

Petrecerile reprezinta o modalitate de distractie si deconectare, la indemana oricui. Daca ar fi ca sa o tinem tot intr-o petrecere, cred ca am putea atinge varste matusalemice. Cu cat atmosfera de petrecere este mai incinsa, cu atat ramane in memoria celor prezenti ca un etalon de petrecere reusita. Nu cred ca exista un sablon anume dupa care sa organizezi o petrecere reusita din toate punctele de vedere. Cel mai important aspect este cu cine petreci si cat de relaxat si dezinhibat de simti in atmosfera de petrecere. Cred ca cele mai reusite petreceri le-am dat in adolescenta si studentie, cand eram fara nici un stres si puteam organiza petreceri ad-hoc sau puteam petrece non-stop fara ca sa simtim oboseala ori plictiseala.

Ballantine's Brasil

Imi aduc aminte cu nostalgie de o petrecere organizata, oarecum ad-hoc, pe malul lacului Ohrid din Macedonia in concediul din 2011. Am decis, in urma cu cativa ani, ca sa petrec impreuna cu partenera cateva zile de vacanta pe malul lacului Ohrid, un fel de Mamaia a macedonienilor. Dupa un drum lung si destul de obositor am ajuns pe inserat in statiune. Ne-am cazat in orasul medieval la o pensiune cocheta, ce pastra un iz de perioada interbelica. De pe balcon puteam admira, in prag de seara, luciul apei si tarmul luminat de la felinarele ce marcau aleea pietonala. Terasele si restaurantele erau oaze de lumina ce se intrezareau pana departe. Am identificat cea mai indepartata terasa unde am decis ca sa ne petrecem urmatoarea zi la plaja. 

Spuma Party - Ohrid 2011

Ca tot romanul, ne-am trezit devreme si am pornit spre destinatie. Nu am apreciat prea bine distanta si am luat-o la pas, intr-o plimbare de dimineata. Totul era aproape pustiu, nici o terasa sau restaurant nu erau deschise in jur de ora 9 dimineata. Pe la ora 10 fara cateva minute, ajungem la locul identificat de cu seara. Era un restaurant cochet cu ponton deasupra lacului, unde erau amenajate sezlonguri, umbrelute si fotolii. Aveai acces la apa direct de pe ponton si la terasa acoperita a restaurantului, prevazuta cu ventilatoare. Chiar daca am sosit inaintea programului, sesizand ca suntem straini, macedonienii foarte amabili ne-au lasat inauntru. Ne-am facut comozi si am ocupat cele mai bune sezlonguri, am comandat cate o cafea si am cerut cate un cocktail sau, mai bine zis, am mers pe mana barmanului care ne-a recomandat si ne-a preparat bauturile. Partenera a primit un cocktail colorat cu umbreluta si eu am primit un Ballantine’s cu gheata si o felie de lime. Atunci am gustat pentru prima data combinatia cu lamaie si chiar mi-a placut. Eram tare incantat de gust asa ca am mai comandat vreo cateva pahare. La fel si partenera a facut comenzi serioase de cocktailuri, prajituri si inghetata, astfel incat macedonienii erau bucurosi ca sa ne aiba de clienti. In jur de ora 1, un macedonean, probabil un fel de sef peste restaurant a venit si ne-a anuntat ca vor organiza spre seara un party cu spuma si ne invita ca sa ramanem la eveniment. Eram deja euforic, dupa cateva pahare de Ballantine’s cu lamaie si eram sigur ca n-o sa rezist pana seara la distractie, dupa o zi de plaja si balaceala. L-am refuzat politicos si i-am spus ca venim altadata. Pe langa noi, mai erau niste englezi care faceau consumatie in nestire si un cuplu de suedezi. Nu mica mi-a fost mirarea cand macedonienii s-au organizat rapid si au organizat mai repede un party cu spuma. Nici nu mi-am dat seama cand au aparut animatoarele, un dj care a inceput sa mixeze si sa puna muzica, un tun de spuma a intrat in functiune si a inceput o petrecere de pomina. Peste tot era spuma, distractie maxima si voie buna. Niciodata nu o sa uit "spuma party" si gustul aromat putin acrisor al scotch-ului Ballantine’s cu gheata si lamaie.

Party in Macedonia

Mi-am adus aminte cu nostalgie de petrecerea cu spuma din Ohrid cand am descoperit campania Brasil Shake ce promoveaza Ballantine’s Brasil cel mai recent produs din portofoliul Ballantine’s. Ballantine’s Brasil, produs si imbuteliat in Scotia, este creat special pentru cocktail-uri lejere, de vara, inspirate de spiritul brazilian: cojile uscate de lime aduse din Brazilia la distileria Ballantine’s sunt lasate la infuzat in baricurile cu scotch whiskey, rezultand o bautura carismatica si racoritoare, cu note dulci, vanilate. Cocktail-ul care traduce spiritul de fiesta si te conduce in mijlocul ringului de dans este Highland Samba, o bautura in care Ballantine’s Brasil se mixeaza cu limonada si se serveste cu gheata si 2 doua felii proaspete de lime. Glen Rio, care propune o combinatie inedita de Ballantine’s Brasil si suc de mere, este un alt cocktail care va ajunge cu usurinta vedeta noptilor de vara petrecute alaturi de prieteni.


In plus, doua grupuri formate din 4 prieteni vor avea sansa sa viziteze distileria Ballantine’s din Scotia. Pentru a intra in cursa pentru excursia cu gasca, party starterii trebuie sa se antreneze la dans in pasi de samba si sa inscrie codurile unice de pe sticlele Ballantine’s Brasil pe site-ul campaniei Brasil Shake. #BrasilShake este mersul in pasi de dans ghidat de acrobatii si miscari spontane, strecurandu-te printre alti petrecareti din club, pentru a reusi o triumfatoare intoarcere pe ringul de dans, dupa un refill de la bar.

Ballantine's Brasil Party kit

Participantii isi pot mari sansele de castig pe situl campaniei BrasilShake prin raspunsuri creative la provocarile #BrasilShake: clipuri video cu gasca dansand in ritmul #BrasilShake, filmulete cu prietenii care prepara un cocktail special cu Ballantine’s Brasil, sau recitand toasturi imbibate cu cuvinte-cheie pentru distractie.

#BrasilShake

In concluzie, dupa ani de la eveniment am regasit in gustul Ballantine’s Brasil acel gust de Ballantine's combinat cu lime de care m-am indragostit in vacanta din Ohrid. Muzica, prieteni, cuburi de gheata, miscari seducatoare si Ballantine’s Brasil cu gheata si lime, sunt ingredientele minune pentru o petrecere de pomina cu senzatii inedite, de care o sa-ti amintesti de fiecare data cand ai in fata un pahar cu Ballantine’s.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro