Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Traieste fiecare meci al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei ca un fan adevarat !

Nationala de Fotbal a Romaniei a reusit sa se califice la Campionatul European de Fotbal din Franta, dintr-o grupa destul de slaba valoric. Am avut parte de o calificare chinuita iar tricolorii ne-au dat palpitatii si ne-au tinut cu sufletul la gura de emotie pana la ultimul fluier de arbitru. Dupa multe ratari consecutive, in sfarsit, am ajuns la Euro 2016, cu o echipa destul de slab pregatita, atat fizic dar mai ales psihic. Tricolorii nu sunt antrenati ca sa aiba psihicul de invingator pe teren, toti parca sunt timorati si aplica un antijoc fara spectacol fotbalistic pentru a nu incasa gol. Toata tactica nationalei de fotbal a Romaniei se fundamenteaza, in mod eronat, pe aparare, tras de timp si antijoc, o tactica care este implementata de generalul cu foarte multe stele, Anghel Iordanescu. Antrenorul nationalei de fotbal a Romaniei, Anghel Iordanescu, un personaj interesant daca-l analizam dupa evolutia in cariera militara, politica si personala dar cu rezultate mediocre daca ne raportam la meseria de antrenor de nationala de fotbal. Nici ca jucator n-a stralucit, dar nici ca antrenor. Cu o mentalitate umila si prapastioasa, nu a demonstrat niciodata ca ar putea antrena si mobiliza nationala de fotbal ca sa castige un turneu final. Majoritatea victoriilor le-am obtinut prin noroc si nu ca urmare a unui joc tactic practicat si a dorintei de victorie a tricolorilor.

Penny Market

Oricat de prost ar juca Nationala de Fotbal a Romaniei, noi, in calitate de suporteri, urmarim cu sufletul la gura si cu emotie maxima fiecare meci disputat de tricolori. Inainte de fiecare meci ne pregatim pentru un spectacol fotbalistic de milioane si avem asteptari mari de la jucatori. Vrem intotdeauna sa luptam pentru victorie si sa o obtinem de fiecare data. Ne agitam si traim cu intensitate maxima fiecare faza a meciului. De obicei, ne strangem mai multi amici ca sa urmarim impreuna meciurile Nationalei de Fotbal a Romaniei. Intotdeauna un meci este mai palpitant si mai frumos daca este urmarit intre prieteni, cu care sa traiesti fiecare moment al meciului. De obicei, fiecare meci este pregatit din punct de vedere tactic de la inceput si pana la sfarsit, de la locatie, la bautura, mancare si echipamentul sportiv pana la echipamentul si tehnologia de redare si afisare a meciului, totul este pregatit in detaliu.


O terasa, un proiector si un ecran sunt mai mult decat isi doreste un suporter care nu poate fi pe stadion ca sa sustina Nationala de Fotbal a Romaniei. Un meci nu se poate urmari fara ceva gustari si bautura, iar, precum Penny Market este suporterul oficial al Echipei Nationale de Fotbal aprovizionarea o facem de la Penny. Cum unui suporter adevarat ii sta cel mai bine in echipamentul nationalei, cei de la Penny Market au lansat o campanie prin care adunand puncte Penny iti poti achizitiona echipamentul oficial al nationalei Romaniei cu pana la 70% reducere. Cu toate pregatirile efectuate regulamentar, nu ne mai ramane decat „Sa inceapa galagia! Haide Romania!”. Speranta moare ultima!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro