Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Elemente de filtrare aer

Elementele de filtrare aer trebuie sa fie, in general, cat mai mici posibil, dar, in acelasi timp, sa ofere performante optime de filtrare. Aceasta provocare este indeplinita de catre MANN + HUMMEL prin dezvoltarea elementelor filtrului de aer cu geometrie flexibila.

O alta inovatie MANN + HUMMEL este filtrul Micrograde N. Elementul sau complet distinctiv in comparatie cu mediul de celuloza conventional, este capacitatea mult mai mare de absorbtie a murdariei si o performanta de filtrare imbunatatita considerabil, ceea ce face posibila prelungirea duratei sale de viata si reducerea spatiului de instalare. Cu ajutorul celor mai recente tehnologii de productie MANN + HUMMEL si a performantelor de filtrare remarcabile, elementele filtrelor de aer MANN + HUMMEL pot fi adaptate eficient pentru a se incadra in spatiul de instalare disponibil in autoturisme si vehicule comerciale.

Adaptat sloganului sau “Orice forma de orice dimensiune” MANN + HUMMEL vinde elemente de filtrare in diferite forme si marimi diferite, inclusiv forme ovoidale-conice, trapezoidale, sau in trepte, si chiar elemente de filtrare cu o deschidere sigilata.

Elemente de filtrare aer MANN + HUMMEL avantaje dintr-o privire:
- design compact.
- utilizarea optima a spatiului de instalare disponibil.

Mediu filtru complet sintetic "Micrograde N" pentru o mai buna capacitate de retinere a prafului si o mai mare performanta de filtrare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro