Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Solutia GRENKE - garantia unui start-up de Succes !

Statistic este demonstrat ca antreprenorii care investesc intr-o afacere se confrunta, la inceput, de fiecare data, cu lipsa lichiditatilor. Pentru orice afacere initiata este bine sa pornim la drum cu un plan de afaceri bine structurat in care sa avem o lista cu cheltuieli si venituri probabile la care se mai adauga un buget pentru cheltuielile neprevazute, cheltuieli care iti pot pune sub semnul intrebarii succesul afacerii. Oricat de mica este afacerea ta la inceput, traim in era tehnologiei si a internetului ce ne afecteaza buna desfasurare a activitatii. Chiar daca desfasuram o activitate ce presupune munca de teren sau orice alta munca in afara biroului, trebuie sa ne adaptam zilelor noastre si investim de la inceput in echipamente IT de birotica fara de care nu mai poti initia un business. 

Finantare simpla

Orice dorim sa intreprindem, pentru inceput, avem nevoie de un laptop, o imprimanta, un telefon, un fax, o casa de marcat, un sistem de operare si o aplicatie de contabilitate. Toate aceste echipamente IT de birotica si instrumente software ridica costurile de start-up cu o suma frumusica. In cazul acesta exista doua variante posibile ori le achizitionam echipamentele de la inceput si investim o suma consistenta ori incercam sa gasim o solutie mai accesibila ce consta in inchirierea echipamentelor IT. Consider ca este mai usor si mai accesibil ca la inceputul afacerii sa optezi pentru o solutie de inchiriere ce implica o chirie modica lunara sau trimestriala mult mai usor de suportat. In plus, orice start-up poate in timp scurt sa devina un esec, caz in care nu-ti poti recupera nici macar investitia initiala.

Solutia GRENKE

Daca as initia un start-up in orice domeniu, incepand de maine, pentru echipamentele IT si produse software as opta pentru solutia GRENKE. Solutia GRENKE se bazeaza pe patru piloni:

1. Avans 0% - spre deosebire de alte servicii de finantare de pe piata din Romania, GRENKE ofera o colaborare ce are cu adevarat in vedere bunul interes al companiei nou infiintate. De aceea, GRENKE considera ca cel mai mult ajuta un start-up avansul de 0% la incheierea contractului. Se plateste doar trimestrial echivalentul chiriilor pentru perioada urmatoare, aceasta procedura fiind valabila indiferent de valoarea contractului incheiat.

2. Cel mai simplu proces de bugetare - in schimbul blocarii unor sume mari prin achizitii directe, platirea periodica a chiriei iti permite sa investesti in afacerea ta. In plus, chiriile in Euro sunt constante pe toata durata contractului, oferindu-ti o baza solida pentru planificarea financiara.

3. Echipamante de ultima generatie - ciclurile de viata tot mai scurte ale echipamentelor necesita investirea constanta a capitalului in cele mai noi tehnologii pentru a putea tine pasul cu evolutia tehnologica. Cu solutia GRENKE chiriile lunare minime iti permit sa investesti in echipamente noi de fiecare data cand ai nevoie de acestea, oferindu-ti un avantaj competitiv valoros.

4. Pastrezi lichiditatile - inchirierea iti protejeaza capitalul firmei fara sa-ti afecteze bonitatea economico-financiara, beneficiind de echipamente de inalta performanta pe parcursul perioadei contractuale.

In concluzie, GRENKE inchiriaza echipamentele dorite la un pret avantajos. In loc sa investesti o suma mare in laptopuri si alte echipamente de birotica si IT, le poti primi de la GRENKE, in schimbul unei chirii lunare. GRENKE aduce cele mai optime solutii, pe termen-lung, special gandite pentru business-ul tau, pentru ca tu sa te ocupi de ceea ce conteaza mai mult: SUCCESUL.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro