Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sachs Advantage cu un pas inainte

Bucuria pura de a conduce. Un amortizor de top cu caracteristici deosebite: siguranta maxima in conducere, tinuta optimizata de drum, cel mai mare confort in conducere.

Sachs Advantage pune accent pe cerintele individuale SACHS Advantage este alternativa pentru cele mai inalte cerinte in toate situatiile de conducere. Sunt adaptate pentru fiecare vehicul in parte pentru acel avantaj decisiv in manipulare si stabilitate in conducere. Advantage combina tendinta sport cu confortul.

In seria Advantage, vei gasi doar amortizoare pe gaz cu un singur tub sau bitubulare. Sunt utilizate tehnici speciale de productie, ori de cate ori acestea pot duce la o imbunatatire semnificativa a performantei de conducere. Un exemplu in acest sens este tehnologia cu canelura, care contribuie la adaptarea puterii de absorbtie la anumite vehicule. Sau tehnologia supapelor, care permite o coordonare speciala descrescatoare a caracteristicilor amortizoarelor. Tehnologia avansata SACHS ajusteaza cu precizie de croitor si in mod individual pentru fiecare tip de vehicul, constructia axului si designul suspensiei. In acest fel, Advantage convinge mai presus de toate de siguranta inalta si tinuta optima de drum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro