Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

5 ani impreuna cu Blogal Initiative

Primul contact cu Blogal Initiative l-am avut in urma cu vreo 3-4 ani cand intamplator am dat peste platforma, dupa o cautare pe google pentru cu totul altceva. Am intrat de curiozitate, ca tot omul, si am fost intampinat de oplatforma dedicate bloggerilor si campaniilor pentru bloggeri era mai, mai sa ies instant de pe site, dar am avut un sentiment care ma indemna in subconstient “Hai totusi, vezi cu ce se mananca situl asta ... ”, si am ramas. Am aruncat cate o privire in fiecare sectiune a sitului, insa, ce mi-a atras atentia a fost clasamentul Blogal Initiative care m-a pus pe ganduri efectiv. Tot am stat si am cugetat oare sa fie adevarat? ... sau este doar o alta blogoree publicitara in care unii vorbesc mult si frumos si fac foarte putin si prost, eram in dubii mari si nu stiam ce sa fac. Ca sa te convingi, nu-ti ramane decat sa testezi pe propia-ti piele, exact cum am facut si eu. M-am uitat la campanii, intre care am identificat cateva destul de interesante, ma si gandeam “Ei, ei, oare ce ghidusie este la mijloc? Chiar se poate castiga la o campanie organizata pe Blogal Initiative?”, doar nu toti oamenii sunt la fel. Era de-a dreptul ciudat si iesit din comun ca oamenii sa fie corecti ... Imi zic, ok, nu-mi ramane decat sa fac un mic test, ca sa ma conving care-i realitatea de fapt.

Blogal Initiative

Mi-am luat inima-n dinti si, timid, am ales o campanie care mi se parea ca se potriveste cu stilul meu si am scris un articol. Dupa 2-3 zile in care am cugetat am ajuns la concluzia ca un singur experiment nu este suficient ca sa pot emite o teorie concreta si obiectiva, asa ca mi-am propus sa particip la toate campaniile ce erau in derulare in luna in curs, oricum de pierdut nu aveam ce sa pierd. Nu mica mi-a fost surpriza sa castig cateva premii la campaniile din luna respectiva si treptat am inceput sa am incredere in echipa ce se afla in spatele Blogal Initiative, astfel incat, am continuat sa particip la campaniile organizate de ei, mai ales ca premiile castigate mi-au sosit la timp si in totalitate, chiar am ramas uimit din pricina asta. Inainte de a primi premiile, faceam in minte fel si fel de teorii si scenarii care mai de care mai pesimiste, dar, orice indoiala mi-a fost spulberata de sosirea premiilor fara probleme de intarziere, intacte si in totalitate. Drept urmare, am continuat ca sa particip la campaniile Blogal Initiative pana la sfarsitul anului.

O data cu noul an am avut o surpriza de proportii incet, incet, situl Blogal Initiative a inceput sa se schimbe din ce in ce mai bine, nu-mi venea sa cred ce i-o apucat pe oamenii astia de-si schimba situl, ma si gandeam ca or luat-o pe aratura de sarbatori si acum vedeam efectele. Usor, Blogal Initiative, s-a transformat in Campionatul National de Blogging mult mai atragator si mai prietenos, sectiunile sitului au ramas cam aceleasi, numai ca, au mai aparut unele noi si erau bine venite schimbarile. In timp, platforma a inceput sa arate exact cum o puteti vedea acum. Printre altele a aparut un regulament, un giftshop, a aparut un clasament ceea ce este foarte bine pentru ca te provoaca la competitie. Sunt sigur ca asta nu este chiar o varianta finala pentru ca, in timp, platforma se imbunatateste continuu astfel este bine venite orice noutate si imbunatatire adusa platformei Blogal Initiative.

In general, nu prea socializez cu lumea, dar am intalnit in competitia de pe platforma Blogal Initiative o multime de oameni faini, unii chiar prietenosi care m-au surprins placut si neasteptat. Totusi, sa nu va imaginati tocmai un tablou idilic in care zburda Bamby, Alba ca Zapada culege floricele, Frumoasa din Padurea Adormita viseaza frumos si Zana Zanelor canta la lira si peste tot razele soarelui mangaie obrazul tuturor ... Nu-i asa. Este chiar o competitie in adevaratul sens al cuvantului, in care toti se arunca in lupta cu toate armele disponibile, ma refer aici la: condei, idei, stiluri, scris, inspiratie si dau tot ce au mai bun pentru a realiza cele mai frumoase si creative articole. Cu toate acestea, gasesti in comunitatea Blogal Initiative oameni prietenosi si de calitate cu care poti comunica si impartasi orice.

Intotdeauna uit esentialul, dar si la urma este bine ca sa fie amintit, dupa cum spune zicala latineasca sau biblica: “Quæ sunt Cæsaris, Cæsari et quæ sunt Dei Deo”, oricum o luam intelesul este acelasi adica, cu alte cuvinte, toate acestea nu ar fi fost posibile si eu n-as fi scris articolul acesta daca n-ar fi fost un suflet mare, dedicat in totalitate bloggerilor si anume: Cristian China Birta (Chinezu), care s-a implicat impreuna cu echipa Blogal Initiative, au investit timp, pasiune, dragoste si nu in ultimul rand capital in dezvoltarea si buna functionare a proiectului Blogal Initiative, oameni fara de care, noi bloggerii, nu puteam avea o comunitate interactiva, campanii frumoase si sponsori, care mai de care, mai doritori ca sa colaboreze cu blogosfera romaneasca asa cum este ea, cu bune si cu rele.

De multe ori stau si ma gandesc ... “Oare daca as fi seful Blogal Initiative, as putea face lucrurile sa mearga mai bine sau l-as dezvolta intr-o alta directie?”. Sunt doar cateva intrebari la care nu am gasit solutii mai bune fata de ce au reusit si au pus in practica echipa Blogal Initiative. Nu-mi ramane decat sa-i felicit si cu ocazia aniversarii a 5 ani de activitate, sa le urez: “Mult succes in continuare!”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro