Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Prasco un sfert de secol de calitate

Un sfert de secol dedicat zilnic dezvoltarii si inovarii produselor exclusive si a cotei de piata, a permis companiei Prasco sa atinga o crestere extraordinara in cadrul pietei de desfacere europene. Fondata in anul 1988, Prasco a devenit un jucator international si lider in sectorul pieselor de schimb After Market. Pe langa prezenta sa in Italia, Prasco mai poate fi gasit si in Germania, Marea Britanie, Spania, Croatia ceea ce ofera un vizibil avantaj in ceea ce priveste disponibilitatea stocului.

Grunduirea este o procedura fundamentala, care trebuie finalizata pentru a garanta o vopsire lipsita de incidente. Barele de protectie Prasco sunt grunduite intr-o instalatie complet automatizata, care prezinta toate caracteristicile liniilor de productie pentru piese originale. Aceasta etapa este certificata de unii dintre cei mai importanti producatori europeni de autovehicule.

Cu o suprafata totala de 72.000 de metri patrati, Depozitul Grupului Prasco permite stocarea si livrarea prompta a produselor solicitate intr-un mediu comercial modern. Brandurile Prasco Premium se identifica prin certificarea lor in ceea ce priveste perfectiunea la montaj si materialele de productie de cea mai buna calitate. Scopul certificarii este de a garanta calitatea produsului si de a oferi siguranta unei bune achizitii, fara asumarea posibilelor retururi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro