Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Van Wezel & Equipart - focus pe calitate !

Van Wezel Autoparts a devenit unul dintre jucatorii de top in productia si distributia de piese auto datorita unei focalizari constante asupra calitatii si inovatiei. Din sediul central si depozitele suplimentare din Belgia, Van Wezel furnizeaza piese la nivel mondial, inclusiv Republica Ceha, Austria, Germania si Italia.

Clientul poate avea incredere ca produsele etichetate cu acest brand au fost supuse la cele mai exigente teste de calitate, montaj si teste de siguranta. Aceste produse sunt echivalente cu produsele OEM din toate punctele de vedere, cu exceptia unuia singur: pretul!

Astazi centrul de tehnica si de calitate din Tienen (Belgia) efectueaza peste 2.000 de teste pe an, pentru parti ale caroseriei. Pentru a putea face acest lucru, Van Wezel are in mo continuu mai mult de 100 de masini de testare si toate echipamentele de testare necesare. O privire de ansamblu asupra testelor efectuate:
- grosime material.
- greutate. 
- pliere si indoire. 
- puncte fixare.
- sudurile si puncte de sudura.
- grosime vopsea.
- rezistenta la coroziune.
- finisare.
- calitate.
- teste de siguranta.

Numai piesele care raspund eficient 100% la aceste teste sunt aprobate EQuipart. Cu scopul de a proteja perfect aceste produse de calitate impotriva daunelor, Van Wezel foloseste ambalaj special proiectat.

Din momentul in care Van Wezel anunta produsul Equipart in catalogul WEB reinnoit, clientul poate fi 100% sigur ca produsul se potriveste perfect pe masina! Datorita succesului mare pe care il are brand-ul EQuipart, Van Wezel va creste in continuare eforturile sale in controlul calitatii. Misiunea companiei nu este doar de a vinde o piesa, ci de a face diferenta prin cercetare constanta si consistenta a calitatii si a cunostintelor despre produse.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro