Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum am ajuns sa pun in practica primul meu proiect DIY (Do-It-Yourself) de finisare, cu DIEGO ?

Omul este o fiinta sociala care, din cele mai vechi timpuri a incercat intotdeauna ca sa-si constuiasca o viata mai usoara si mai frumoasa. Inca din cele mai vechi timpuri, incepand cu epoca pietrei, au ramas dovezi ale spiritului artistic si a dorintei de frumos, cum sunt celebrele picturi rupestre de la Altamira si Lascaux. In Grecia Antica si Imperiul Roman, oamenii vremii, au facut o adevarata pasiune pentru frumos si amenjarea locuintelor cu impunatoare fresce murale sau celebrele mozaicuri descoperite in anticul Pompei. Probabil, tot in aceeasi perioada au descoperit si intrebuintat tesaturile ca si perdele sau cuverturi de pat. Perdelele, ulterior, in Evul Mediu, Renastere si Modernism au evoluat si au devenit un accesoriu indinspensabil din locuinta omului, avand diferite roluri cum ar fi unul izolator, sa tina frigul departe si sa mentina o anumita intimitate. Cea mai mare diversificare si intrebuintare au avut-o tapiseriile si cuverturile care impodobeau inclusiv peretii reci, paturile, mesele si scaunele. Revolutia industriala a marcat dezvoltarea uluitoare a textilelor, productia in serie mecanizata, care a inlocuit munca manuala cat si descoperirea fibrelor sintetice si a colorantilor sintetici contribuie cu desavarsire la productia in masa a perdelelor, cuverturilor si a tuturor textilelor, permitand tuturor accesul si utilizarea lor. In zilele noastre perdelele, cuverturile si textilele prezinta culori si texturi dintre cele mai variate care permit abordarea unor noi solutii in decorarea locuintelor. 

Promotii DIEGO
Simteam o nevoie ca sa fac o schimbare majora atat in viata personala dar si in locuinta. De mult timp nu am mai facut o redecorare sau o imbunatatire in locuinta, iar apropierea sarbatorilor de Pasti mi se parea un moment propice pentru o curatenie generala de primavara si o reimprospatare a interiorului apartamentului. In acest scop am poposit in incinta magazinului DIEGO cu intentia de a cumpara perdele noi. Am ales o perdea Organza arsa cu flori de mac si o draperie Leonardo uni, de care m-am indragostit. Cu aceasta ocazie, m-am gandit ca ar fi bine sa schimb galeria veche cu o galerie si sina pentru perdea noua. Am profitat din plin de serviciile gratuite oferite de DIEGO pentru taierea, tivirea, surfilarea perdelei si a draperiei la dimensinile dorite, urmand ca sa-mi fie livrate acasa, produsele gata finisate, in cateva zile.

Perdele si draperii
Ajuns acasa, am inceput sa-mi imaginez cum ar arata camera cu noua perdea si draperie la geam. Apoi m-am gandit ca s-ar putea sa modific putin si aranjamentul mobilei in camera, chiar daca nu am schimbat mobila, repozitionarea ei ti-ar da impresia de noutate si nou. Imediat dupa ce am mutat dulapul de la loc, era sa fac atac de inima. In spatele dulapului care nu a mai fost miscat din loc de ani buni, peretele arata groaznic, scorojit si cu urme de mucegai. Ma aflam in fata unei realitati nu prea placute si prevedeam cheltuieli mari, mult peste bugetul disponibil in termen scurt. Aveam doua variante: reparam si zugraveam peretele ori gaseam o alta varianta. Mi-am adus aminte ca am Card de Fidelitate DIEGO prin care beneficiam de promotii lunare exceptionale cu reduceri de pana la 50%, la pachet cu servicii DIEGO unice, oferite exclusiv posesorilor de card de fidelitate. Un atuu minunat cand neprevazutul te loveste. Am facut stanga imprejur si m-am prezentat la DIEGO unde am cerut sfaturile si consilierea unui profesionist in materie pentru a putea rezolva usor problema aparuta pe perete. 

DIEGO 
Am fost incantat de solutia gasita impreuna cu reprezentantul DIEGO si anume ca sa realizez un proiect DIY (Do-It-Yourself) de finisare prin care sa inlocuiesc zugravitul clasic cu tapet. Tot impreuna am ales un tapet colorat, in stil retro, ce aduce o atmosfera dinamica foarte usor de aplicat pe perete si de indepartat, nu se rupe si nu se increteste, ideal pentru un proiect DIY de finisare. Eram entuziasmat ca voi putea pune in practica primul meu proiect DIY, abia asteptam sa primesc toate materialele si produsele targuite in magazinul DIEGO acasa, ca sa ma pun pe treaba.

Card de Fidelitate 
Am continuat discutia cu consilierul DIEGO, intr-o atmosfera relaxanta in fata unei cesti de cafea delicioasa. Din vorba in vorba, mi-a detaliat toate produsele aflate la promotie, o promotie de care puteam beneficia prin intermediul cardului de fidelitate DIEGO. Ofertele de parchet laminat imi faceau cu ochiul si imi reaminteau ca trebuie la un moment dat sa schimb parchetul vechi. M-am indragostit de parchetul laminat Woodstep Imperial de 8 mm grosime, recomandat in primul rand pentru trafic rezidential, cu decor Jacandra ce ofera un efect deosebit de estetic in orice incapere, datorita canturilor frezate. Din pacate, acesta nu se afla momentan in promotie, prin urmare am decis sa ma abonez la newsletterul DIEGO pentru a afla printre primii despre promotiile viitoare, astfel nu voi rata ocazia cand va intra parchetul Woodstep Imperial la promotie. Cu aceasta ocazie am aflat de Pagina de Facebook DIEGO, al carui fan am devenit cu un scop bine conturat, acela de a urmari cele mai tari promotii si oferte intr-un mod cat mai simplu si accesibil.

Parchet Laminat
Am plecat multumit din magazinul DIEGO, chiar incantat de ideea de a pune in practica primul meu proiect DIY (Do-It-Yourself) de finisare. Eram convins ca voi reusi sa fac o treaba buna, primind toate informatiile si consilierea tehnica de care aveam nevoie de la un profesionist DIEGO. In plus, mi-am luat o piatra de pe inima, nu mai trebuia sa caut un mester zugrav calificat, atat de greu de gasit in ultima perioada. Ca un paradox post decembrist, majoritatea mesterilor buni au plecat peste hotare la munca, iar cei care au ramas acasa sunt supra aglomerati cu lucrari si trebuie sa-ti faci rezervare din timp cu cateva saptamani sau chiar luni inainte. Astfel, daca ai nevoie de inspiratie, idei practice, produse de calitate si materiale durabile pentru amenajarea casei tale, DIEGO te invita sa-i studiezi oferta in detaliu si iti ofera servicii profesioniste si consiliere de specialitate pentru orice proiect DIY vrei sa pui in practica.

DIEGO Romania

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016


Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro