Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

O nunta romantica, ca in filme !

Actul casatoriei constituie un moment solemn, precedat si urmat de variate practici, traditii si obiceiuri, care il transforma in cel mai important eveniment din viata omului adult. Casatoria este recunoscuta din cele mai vechi timpuri drept o institutie legata de perpetuarea vietii. Prin urmare, originea divina a vietii noastre este recunoscuta in toate culturile si traditiile lumii, astfel casatoria a fost pusa sub semnul sacralitatii si al iubirii. Uniunea prin casatorie dintre barbat si femeie, dintre Hristos si Biserica, dintre Dumnezeu si poporul sau, inseamna intregire, integrare, indeplinire si implinire. Ziua nuntii este o zi plina de datini, obiceiuri, cutume religioase si superstitii, insa, fiecare dintre noi isi doreste ca in ziua nuntii totul sa se desfasoare conform planificarii pana la ultimul detaliu si totul trebuie sa fie perfect. Daca dorim sa fim siguri si sa nu avem emotii cu privire la evenimentele si desfasurarea lor, este recomandat ca sa apelam la serviciile unor profesionisti.

Salon du Mariage Toujours l'Amour
Prima ceremonie de casatorie la care am participat, de care imi aduc aminte, a avut loc in vremea comunismului, intr-un cort. Daca fac o retrospectiva si o comparatie intre o nunta la cort, cum se facea pe vremuri, si posibilitatile actuale, as alege, fara sa mai stau pe ganduri, un salon de nunta si serviciile unei echipe de profesionisti in organizarea evenimentului de la A-Z. Daca as merge mai departe cu imaginatia si m-as lasa influentat de filmele americane as miza pe un eveniment organizat la Salon du Mariage Toujours l’Amour. As alege o nunta mai speciala, iesita din tipare, personalizata, organizata dupa un scenariu si intr-un cadru natural, parca decupat dintr-un decor de film american. Printr-o simpla comparatie intre saloanele de nunti din Bucuresti, Salon du Mariage Toujours l’Amour castiga detasat, oferindu-ti sansa unica de a organiza o nunta exclusivista, eleganta cu stil si rafinament.

Cununie in aer liber
Intr-un exercitiu de imaginatie as putea organiza o nunta ca in filme la Salon du Mariage Toujours l’Amour, convins ca as face cea mai buna alegere. Locatia salonului de nunta este perfecta, cu mult spatiu verde in care invitatii pot sa se relaxeze in voie pe toata durata evenimentului, ai intimitate, mai ales acum, dupa ce a intrat in vigoare legea ce interzice fumatul in spatiile publice inchise. In plus, salonul de nunti este amplasat pe marginea uneia dintre cele mai splendide piscine, exact ca in filmele americane, unde poti face poze superbe, atat ziua cat si noaptea. Salon du Mariage Toujours l’Amour este o locatie fara stalpi cu open space si ring de dans generos, prin urmare, poti elimina problemele de organizare si de pozitionare a invitatilor dupa stalpi. Designul interior al salii este unul modern ce poate fi usor personalizat in functie de culorile sau tematica evenimentului pe care doresti sa-l organizezi. De exemplu, eu as opta pentru o nunta tematica in stil hawaian cu ghirlande de orhidee la discretie, culori vii, lumanari aromate si muzica ambientala lenta. 

Atmosfera de film american
Meniul este foarte important in organizarea unui eveniment de exceptie. La Salon du Mariage Toujours l’Amour, ai parte de bucatarie proprie, de un foarte apreciat „Chef”, bucatar profesionist, ce poate pregati o gama variata de preparate, traditionale sau din bucataria internationala. Daca as alege sa organizez o nunta in stil hawaian, sunt convins ca „Chef” ar pregati, pe langa bucatele traditionale, cateva preparate delicioase, specifice paradisului hawaian, cu care sa incante gustativ distinsii invitati. 

Meniu special
Ca la orice eveniment de amploare, cu multi invitati, care vin de la distanta, Salon du Mariage pune la dispozitie 20 de camere de cazare pentru invitati, in incinta Saftica Resort. Pe langa cazare se ofera transport gratuit sau taxi-uri pentru invitati si o parcare generoasa pentru cei care aleg sa ajunga la eveniment cu masina proprie. Un alt punct forte, ce recomanda Salon du Mariage Toujours l’Amour, este toaleta speciala pentru mireasa, separata de toaletele invitatilor.

Focuri de artificii
Imi pot imagina o nunta in stil hawaian organizata la Salon du Mariage Toujours l’Amour cu un decor plin de flori si orhidee, intr-o atmosfera feerica. Un eveniment ce ar incepe la ora 17 cu primirea invitatilor intr-un decor paradisiac, cu cocktailuri aromate si muzica ambientala. Cu o cununie civila realizata pe marginea piscinei, exact ca in filmele americane, intr-un decor de vis cu covor rosu, cu flori si petale de orhidee peste tot. Urmata de o cununie religioasa in acelasi decor, in aer liber, pe marginea piscinei. Pe urma, o sesiune de photoshooting in parculet, pe marginea piscinei sau in mijlocul spatiilor verzi, foarte generoase. Meniul ar fi o combinatie intre mancaruri traditionale romanesti si mancaruri traditionale hawaiene, in special preparate pe baza de fructe de mare si preparate asezonate cu ananas sau fructe tropicale. Bauturile si cocktailurile nu lipsesc din meniu, servite intr-o atmosfera spectaculoasa din care nu lipsesc jonglerii cu sticle si shakere realizate de barmani profesionisti si alte surprize placute (cu animatoare in costume hawaiene sau celebrul „Limbo Dance”). In plus, pentru „Baietii Veseli” se poate organiza unui cocktail-bar ultra all-inclusive, cu spectacol de barmani. 

Dansul mirilor
Dansul mirilor ar fi pus in scena, la piscina, deasupra apei, cu pian, pe melodia „Over the rainbow”, de Judy Garland, intr-o atmosfera romantica si plina de optimism, cu jocuri de lumini si focuri de artificii. 

Animatoare 
Ca in basme, distractia si voia buna, nu trebuie sa se termine la ora fixa. Preparatele traditionale, preparatele hawaiene, bautura, cocktailurile, muzica buna, locatia si decorul de vis, vor multumi chiar si pe cel mai simandicos invitat. Distractia continua a doua zi, dupa nunta, cu o “ciorba de potroace” la piscina, intr-o atmosfera destinsa si plina de voie buna. Cu spectacol de barmani si animatoare in costume hawaiene. Cu purcelusi si berbecuti facuti la protap, stropiti din plin cu bauturi alese si cocktailuri aromate.

"Ciorba de potroace" la piscina
In concluzie, Salon du Mariage Toujours l’Amour pune la dispozitia mirilor o oferta completa ultra all-inclusive cu toate facilitatile necesare atat mirilor, cat si invitatilor lor. In care iti poti imagina si organiza cea mai romantica si memorabila nunta (chiar daca alegi o tematica hawaiana sau una traditionala), exact ca intr-un film american romantic, totul se termina cu „happy end”, cu lacrimi de fericire si emotie intensa, in acordurile si pe versurile hit-ului:



„Somewhere over the rainbow, way up high

There's a land that I've heard of once in a lullaby.

Somewhere over the rainbow, skies are blue

And the dreams that you dare to dream,

Really do come true."

Salon du Mariage Toujours l'Amour

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro