Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Rulmentii de roata pentru generatia urmatoare de autoturisme

Avand la baza reputatia de calitate indiscutabila a componentelor sale de directie si suspensie, MOOG lanseaza acum o gama extinsa de rulmenti de roata care cuprinde peste 1.200 de coduri, acoperind toate tipurile de autoturisme si vehicule utilitare usoare. Un sistem nou de codificare a pieselor si ambalajul imbunatatit faciliteaza si mai mult gasirea piesei de care aveti nevoie.

Din 2012, toti rulmentii de roata vor fi prezenti in catalogul MOOG si pe www.fmecat.eu, astfel este mai usor ca oricand sa comandati piesa corecta. O sectiune specifica cu rulmenti de roata se va gasi la sfarsitul catalogului nou, continand specificatii complete ale produselor si aplicatiilor.

Fiecare rulment de roata vine cu toate accesoriile necesare, precum suruburi si piulite, simeringuri, inele de etansare, saibe, capace, inele elastice, garnituri, splinturi etc. Toate piesele sunt disponibile in stoc si includ toate tipurile de rulmenti utilizate in prezent.

MOOG este liderul pietei mondiale in rulmenti de roata. Fiecare piesa furnizata indeplineste aceleasi specificatii stricte ca si piesa OE corespunzatoare. Unde sunt rulmenti brevetati, MOOG ofera piesele OE. In acest mod, MOOG ofera intotdeauna o piesa in care puteti avea incredere completa.

MOOG continua sa aduca pe piata aftermarket auto un spirit unic de pionerat si inovatie. MOOG acopera, de asemenea, cea mai noua evolutie la rulmentii de generatie III, cu disc integrat. Doua randuri de role conice sunt utilizate in loc de bile de rulment. Greutatea este redusa substantial si reducerea momentului de inertie asigura durabilitate mai mare. In plus, reducerea solicitarilor si frictiunii la simering asigura mai putina uzura.

In ceea ce priveste calitatea, MOOG are o reputatie recunoscuta. Fiecare rulment de roata care paraseste fabrica (certifi cata ISO 9001) este proiectat pentru a asigura rezistenta si durabilitate maxime:
- camasile din inox premium sunt calite prin procese avansate de tratament termic.
- garnituri de cauciuc de inalta calitate.
- precizie dimensionala si finisare a suprafetelor de nivel superior.
- butuci cu simering integrat premium pentru a elimina contaminarea rulmentului si problemele cu performanta ABS.
- designuri de rulmenti si senzori ABS conform standardelor OEM.
- tehnologie de rulment cu senzor activ pentru compatibilitate cu cele mai recente sisteme de diagnosticare on board.
- testare extinsa a materialelor si performantei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro