Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Buchete surpriza! Flori livrate acasa sau la birou!

Traim intr-o viteza ametitoare, parca ziua este tot mai scurta, desi, are tot 24 de ore, ti se pare ca nu-ti mai ajunge timpul ca sa termini tot ce-ti propui sa faci zi de zi. Ce sa mai vorbim de faptul ca suntem afectati de stresul zilnic atat la locul de munca cat si in relatiile inter-umane. Nu mai putem scapa de stresul smartphonului care suna din 5 in 5 minute, al emailurilor care nu contenesc sa curga, cu fel si fel de informatii sau noi ordine de executat, iar toate acestea la finalul unui program istovitor de 10-12 ore te secatuiesc de puteri si parca nu mai vezi in fata ochilor, numai patul sau un fotoliu in care sa te pravalesti si sa te relaxezi un pic, ca sa-ti pui ordine in idei. Pe langa rutina zilnica, in viata unui om, apar in mod regulat, evenimente si momente importante cum sunt o aniversare, o onomastica, un 8 martie, momente in care ar trebui sa-ti aduci aminte ca ai langa tine o iubita, o mama, o colega sau o amica si sa-i arati, macar din cand in cand, cat de mult o iubesti si o pretuiesti. Ce poate fi mai frumos si mai bine primit, in astfel de momente, decat o floare sau un buchet de flori? Intotdeauna, oferind flori cadou, acest simplu gest, face mai mult decat o mie de cuvinte.

Flori livrate acasa sau la birou
Ce faci cand esti in preajma unui moment deosebit care urmeaza pentru a doua zi si pornesti de dimineata la munca, bineinteles, cu bune intentii de a cumpara un buchet de flori pentru acel eveniment si depui eforturi ca nu cumva sa uiti de flori? N-ai iesit bine din casa ca suna telefonul. Instant, fara sa-ti dai seama, florile asa ti-au zburat din minte, de parca nici nu te-ai fi gandit la ele vreodata. Facand una si alta intr-o rutina zilnica, te intorci spre seara de la munca, obosit, ajungi acasa, te faci comod, te asezi putin ca sa te relaxezi si stai sa-ti faci ordine in ganduri. In scurt timp, iti aduci aminte de flori si intri in panica. Te condamni si-ti faci mii de procese de constiinta, cum ai putut sa omiti florile? Te uiti la ceas, deja e noapte, destul de tarziu, toate florariile din apropiere sunt inchise. Un sentiment de groaza, iti incolteste subit in minte si nu-ti mai da pace, daca si maine patesti la fel, uiti de flori si ajungi acasa din nou cu mana goala? Stand asa si cugetand iti incolteste in gand o idee salvatoare. Incepi sa cauti pe internet o florarie online, care sa livreze flori la domiciliu. O astfel de florarie online te-ar salva de rusinea de a te trezi fara un buchet de flori in ziua evenimentului. Rasufli usurat, in sfarsit ai gasit solutia salvatoare, iti trimiti adresa florariei online pe email ca sa fii sigur ca o vei avea in fata ochilor exact cand trebuie. 

Buchet de Trandafiri Albi 
De fiecare data, cand aud sau vad in fata ochilor “flori la domiciliu” sau “comanda flori” imi aduc aminte prin ce stres si emotii am trecut in urma cu putin timp, exact de aniversarea partenerei. Aniversarea Mariei s-a nimerit sa cada in mijlocul saptamanii, o aniversare fara prea mult tam-tam si fara invitati, urma sa fim doar noi doi, invitatii urmau sa vina abia in weekend la o mica petrecere. Insa, acest aspect nu ma putea scuti daca uitam de buchetul de flori. Cum mi se intampla de obicei, prins cu proiecte si dead-line-uri, aproape am uitat cu desavarsire de flori. Aveam un sentiment de neliniste, simteam ca ceva trebuie sa fac inainte de a merge acasa. Probabil, ingerul meu pazitor m-a trezit la realitate si mi-am adus aminte, in timp util (in pauza de masa), de buchetul de flori. Repede, las mancarea desfacuta in oficiu, fug in birou si caut linkul florarie cu livrare salvat. Click: Buchete flori > Flori > Trandafiri, incep sa transpir, oare sunt unde trebuie? Incep sa aud zgomotul ceasului de pe perete, tic-tac, tic-tac, tic-tac. Timpul curge, am ramas blocat pe pagina cu buchetele de trandafiri. Tresar, scutur putin din cap, parca doar sa alung temerile si refac cautarea pe site: Buchete flori > Ocazii > La multi ani, in speranta ca voi gasi un buchet aniversar mai special. Ochii imi cad pe doua oferte: un buchet de trandafiri albi insotit de o sampanie si un buchet cu trabdafiri rosii insotit de un ursulet de plus. Sesizez ca cele doua buchete de trandafiri sunt afisate atat pe pagina cu trandafiri cat si pe pagina ocaziilor speciale. Intr-un final, am ales buchetul de trandafiri rosii si ursuletul de plus. Am compus cateva randuri care sa insoteasca mesajul de “La Multi Ani!”, apoi am finalizat comanda. 
Buchet de Trandafiri Rosii

Efectiv am simtit cum mi se ia o piatra de pe inima. M-am simtit usurat pentru ca am descoperit cel mai simplu, accesibil si ieftin site de livrare buchete trandafiri Bucuresti. O florarie online cu livrare in care pur si simplu cauti un buchet de flori care sa-ti placa si lansezi o comanda cu livrare la domiciliu sau birou, in cel mai simplu mod, fara stres, fara batai de cap si alte emotii. Merita sa oferi un buchet de trandafiri persoanei iubite cand aceasta nici nu se asteapta, efectul surprizei ii va provoaca o bucurie si mai mare, altfel spus, ea va aprecia si mai mult aceasta luare prin surpindere si va fi profund emotionata.

Livrare Flori Bucuresti 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro