Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Reteta unui eveniment de afaceri reusit

Motivatia este liantul necesar in relatia de parteneriat dintre angajator si angajati. Putem lua ca exemplu orice companie de succes, de pe piata, in care lucrurile functioneaza ca un ceasornic elvetian, trendul dezvoltarii afacerii este unul pozitiv si angajatii sunt multumiti, in care putem observa ca motivatia este rotita care angreneaza intregul sistem din cadrul companiei. O motivatie buna iti asigura un climat placut in care sa-ti desfasori activitatea zilnica, indiferent de pozitia ocupata in firma. Cand desfasori o activitate in mediul privat, in care, luna de luna, primesti targete noi, mai mari si mai multe, de atingerea sau depasirea carora iti depinde venitul propriu si implicit profitabilitatea afacerii, din cauza stresului si presiunii gasesti tot mai greu o motivatie ca sa mergi mai departe. Uneori un crez si un motiv puternic este mult mai important decat remuneratia si te ajuta sa mergi mai departe, sa depasesti orice obstacol si sa atingi orice target, chiar daca acel target pare initial de neatins. Consider ca este destul de dificil sa-ti motivezi echipa daca esti in postura unui angajator si nu iei masuri practice si eficiente. Masuri ce pot sa fie sub forma de stimulente pentru performanta, cursuri de pregatire sau team buildinguri periodice.

Hotelul Golden Tulip Times

Imi aduc aminte ca am pus candva umarul intr-o firma de distributie piese auto, in care conducerea a inteles ca sa motiveze oamenii prin rugaciuni si piosenie in fata divinitatii. Astfel, in scurt timp, majoritatea profesionistilor a parasit corabia pentru a trece la concurenta, ce a inteles sa-si motiveze angajatii altfel, prin stimulente de performanta, traininguri si team buildinguri periodice, care au ca efect cimentarea unor relatii trainice de echipa, prin care toti sa traga in aceeasi directie. Cred ca suntem cu totii de acord ca schimbarea unei locatii pentru activitatile de training sau de team building sunt mult mai benefice, pentru ca te deconecteaza de la rutina zilnica si iti capteaza interesul. Din punctul meu de vedere, daca esti din provincie, Bucurestiul este o locatie ideala pentru a tine traininguri sau team buildinguri, din mai multe motive practice. In primul rand, ai locatii unde poti caza o echipa intreaga, cu sali de conferinte ideale pentru intalniri, cocktailuri, traininguri sau worksopuri. In plus, pe langa trainerii companiei poti apela la serviciile unor traineri profesionisti.



Cea mai frumoasa experienta, de acest gen, am trait-o anul trecut la hotelul Golden Tulip Times din Bucuresti. Un hotel minunat, de care am ramas profund impresionat, datorita locatiei centrale prin care ai acces facil la obiectivele turistice din Bucuresti sau la Centrul Vechi. Am ramas placut impresionat de profesionalismul gazdelor noastre si primirea pe care am avut-o la hotel. Am remarcat arhitectura moderna a cladirii axata pe spatiile ample ce-ti dau senzatia ca te aflii intr-un palat antic cu sali si camere de dimensiuni colosale, incaperi aerisite, luminate cu lumina naturala. Camerele sunt impecabile, confortabile, mari, spatioase in care te simti si te misti de parca te afli intr-unul dintre saloanele de oaspeti de la Versailles, in care din moment in moment, si-ar face aparitia suita Regelui Soare. Camerele au un design modern si sunt echipate cu acces internet wireless, aer conditionat, cablu TV si minibar. Daca as fi CEO-ul unei companii de top mi-as impresiona si motiva angajatii oferindu-le un team building la hotelul Golden Tulip Times.

Sala de Conferinte
Hotelul Golden Tulip Times, spre deosebire de alte locatii, pune la dispozitia corporatiilor un Centru de Conferinte ce ocupa un intreg etaj cu vedere panoramica asupra Bucurestiului. Centrul de Conferinte este proiectat special pentru a oferi maximum de flexibilitate si versatilitate, facand astfel posibil orice tip de eveniment, de la o lansare de produse sau conferinta in plen, pana la reuniunile cu caracter exclusivist ale managerilor si proprietarilor de companii. Centrul de Conferinte este compus din trei sali care pot fi amenajate si aranajte in functie de preferintele si tematica evenimentului organizat. Sala Belvedere ofera o priveliste catre Piata Muncii, acest spatiu este ideal pentru traininguri, seminarii, prezentari si work-shop-uri. O constructie moderna in semicerc, face ca Sala Ronda sa fie locul perfect pentru conferinte de presa, coctailuri, lansari de produse, simpozionuri, prezentari, traininguri, work-shop-uri. M-am simtit minunat la Gala Super Blog de anul trecut ce s-a tinut in Sala Panorama cu o priveliste frumoasa spre Palatul Parlamentului. Aceasta sala mare de conferinte dispune de un spatiu foarte generos, cu lumina naturala ce ofera un impact vizual impresionant, cu aer conditionat si un set complet de echipamente specifice moderne. Acustica si sonorizarea din Sala Panorama sunt impecabile, chiar daca esti pozitionat pe ultimul rand de scaune, vei trai o experienta unica, de parca te-ai afla intr-o filarmonica de stat. In concluzie, Centrul de Conferinte este proiectat special pentru a oferi maximum de flexibilitate si versatilitate, facand astfel posibil orice tip de eveniment, de la o lansare de produse sau conferinta in plen, pana la reuniunile cu caracter exclusivist ale managerilor si proprietarilor de companii. 

Eveniment Corporate
Cunoscand si testand pe viu toate facilitatile oferite de Hotelul Golden Tulip Times, daca as fi insarcinat cu organizarea unui eveniment de afaceri pentru compania in care lucrez, nu as avea deloc emotii cu privire la reusita lui. In functie de subiectul, tematica evenimentului si numarul de participanti, as alege cu grija o sala de conferinte si as apela cu incredere la personalul calificat al hotelului cu care as planifica toata organizarea in detaliu. O organizare ce ar cuprinde primirea si cazarea invitatilor, pregatirea evenimentului in detaliu si aranjarea salii in functie de tematica si testarea echipamentului necesar pentru buna desfasurare a evenimentului. 

Eveniment de afaceri

As accepta cu placere si usurare, supervizarea organizarii unui eveniment de afaceri de catre un reprezentant sau reprezentanti ai hotelului cu experienta in asa ceva, pe mana carora as putea lasa cu incredere toate indatoririle de organizare si eu as lua doar act de evolutia pregatirilor si desfasurarea evenimentului in sine. Un eveniment de afaceri perfect se poate incheia cu o petrecere in Clubul Panoramic Skyline sau cu o masa cu delicatese romanesti sau internationale in restaurantul hotelului ori cu o socializare placuta in incinta cafenelei de la parter.

Golden Tulip Times
In concluzie, facilitatile si personalul profesionist oferite de hotelul Golden Tulip Times reprezinta reteta ideala pentru desfasurarea unui eveniment corporate reusit. Sunt convins ca un eveniment corporate organizat la hotelul Golden Tulip Times ar putea fi o buna motivatie pentru fiecare angajat sa puna umarul la depasirea targetelor, ar inchega si omogeniza legaturile cu echipa sau compania si ar fi ingredientul minune pentru dezvoltarea afacerii in continuare.


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro