Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Stergatoare Hella pentru vehicule comerciale

In calitate de partener principal ai celor mai buni producatori de vehicule din Europa, Hella dezvolta inca din 1899 componente de calitate si sisteme pentru industria de automobile fiind unul dintre cei mai mari furnizori din lume, de piese si accesorii pentru vehicule. Oferind o gama larga si de inalta calitate a accesoriilor, inclusiv lumini auxiliare, claxoane, becuri si lamele stergatoare, Hella aduce o contributie vizibila sigurantei traficului zilnic. Fiecare produs Hella garanteaza cele mai inalte standarde de calitate.

Simte diferenta cu lamele stergatoare de la Hella

Stergatoarele Hella sunt fabricate dintr-un cauciuc de calitate superioara realizat din particule nanografite. Grafitul reduce substantial frictiunea in contactul suprafetei dintre lamela stergatorului si parbriz. Rezultatul: stergerea uniforma si silentioasa pe o perioada indelungata.

Capodopere subtiri si negre

Stergatoarele sunt mici capodopere tehnice. Pe parcursul duratei lor de viata, ele sterg cateva mii de litri de apa de pe parbriz. Ele inlatura zapada, particule de gheata, insecte si depunerile din trafic. E munca grea si de asemenea un bun motiv pentru a alege stergatoarele Hella cu o calitate OEM atunci cand vine momentul inlocuirii. Ele pot fi mici, dar contributia lor la siguranta rutiera este
mare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro