Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Corporatia Matsui

De mai bine de 70 de ani Matsui fabrica trasmisii si componente conexe ale acestora. „Suntem mandri de cunostintele si tehnologia de fabricatie pe care le-am acumulat peste ani, in special in cazul articulatiilor universale, care sunt niste produse conexe sigure.” Matsui este cunoscut ca unul dintre cei mai buni si de incredere furnizori din industria de componente de articulatii atat din alte tari cat si din Japonia. Sistemul de fabricatie integrat care incepe de la dezvoltarea produsului pana la ultimele componente ale acestuia, ofera un plus de valoare companiei. Produsele Matsui sunt distribuite pe piata auto, in industria masinilor de teren, dar si industriile specializate pe produse destinate petrecerii timpului liber.

Functionand ca o divizie aftermarket a Corporatiei, Industria Urawa a fost fondata in 1987. Sub brand-ul URW sunt fabricate ansambluri CV (articulatii de viteza constanta), cu o calitate similara OEM. Inalta calitate este asigurata de linia de productie computerizata si robotizata, asigurand o durata de viata mai lunga comparativ cu oferta altor furnizori de pe piata. URW este cunoscut de asemenea in domeniul aftermarket cu o gama larga in aplicatiile pentru masini. Aceste game contin aplicatii japoneze si europene de adaptare la echipamentele grele. URW ofera cel mai performant arbore motor proiectat special pentru sporturile de gen. Arborele motor este frecvent rupt in timpul cursei din cauza folosirii unui arbore motor original. Deoarece aceste masini sunt tunate, acest lucru va exercita o forta foarte puternica asupra arborelui motor original, acesta nefiind proiectat pentru acest lucru. Insa daca folosesti arborele motor de la URW aceste probleme vor fi ca si rezolvate.

Ca si filiala a Urawa Industry, URW Europa B.V. a fost fondata in 2001. Depozitul central de distributie din Olanda asigura o livrare rapida a produselor prin toata Europa. Reconstruirea pieselor sunt furnizate pentru toate brandurile, continand urmatoarele grupuri de produse:
- cremaliera de directie: manuala, hidraulica, electronica si tipuri de cutie de viteze.
- pompe de directie: hidraulica si electronica.
- coloana de directie: electronica.
- arbore de motor pentru aplicatiile asiatice.

Refacerea pentru piata europeana se face in fabrica URW cu sediul in Ankeveen, Olanda. Echipamentele de monitorizare si metodele folosite asigura constant un nivel inalt de calitate si functionare perfecta a produselor remanufacturate. Pentru produsele reconditionate la URW in Japonia si Europa, calitatea este de asemenea cea mai importanta. Prin urmare, proceduri stricte de dezvoltare a produsului, fiind o parte urmatoare a procesului de productie Kaizer, sunt cerute in vederea mentinerii standardelor inalte si in reconstruirea permanenta a calitatii. Primul pas in dezvoltare este intotdeauna o investigatie aprofundata a datelor, a pieselor de schimb si elaborarea foilor de productie (Kanban), care sunt folosite zilnic in cadrul unitatilor de productie URW. In procesul de reconstructie, verificare, control, masurare si simulari sunt cateva puncte cheie pentru a crea acest produs de inalta calitate.

Aceste standarde inalte au fost facute posibile datorita departamentului ingineriei al URW, fiind integrat in cadrul organizatiei Matsui. Cunostintele lor si expertiza in cadrul pietei OEM permite URW sa aprovizioneze cu produse remanufacturate pentru piata aftermarket cu un plus necesar de inalta calitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro