Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

UTOK ofera €2000 urmatorului geniu al aplicatiilor mobile

Incepand cu data de 3 martie 2015, Bucuresti - UTOK este in cautarea urmatorului geniu al aplicatiilor mobile si lanseaza concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, prin care va premia cu €2000 cea mai buna aplicatie destinata telefoanelor mobile cu sistem de operare Android.

Prin concursul “Be Tomorrow’s App Genius”, UTOK isi doreste atat dezvoltarea comunitatii locale a programatorilor de aplicatii mobile cat si constientizarea unei cariere in acest domeniu, in contextul in care viitorul divertismentului, al informarii si al educatiei este mobil. “Be Tomorrow’s App Genius” urmareste atat creativitatea aplicatiilor inscrise, cat si functionalitatea pe care acestea le ofera. Participantii pot inscrie aplicatii din categorii variate, precum jocuri, business, social, utility, fitness si multe altele, incepand cu data de 3 martie, pe site-ul Utok.ro
Be Tomorrow’s App Genius
Este adevarat ca exista cate o aplicatie pentru orice. Poate, pentru multi, nu este ceva important dar cred ca o aplicatie cu ajutorul careia sa poti testa metalele pretioase este bine venita. Desi este putin probabil ca sa poti realiza un spectometru cu tehnologia de acum incorporata intr-un smartphone, poate in viitor totul devine posibil. Cu o astfel de aplicatie practic poti detecta metalele pretioase din bijuterii si vei stii cu adevarat pe ce vei da banii cand achizitionezi o bijuterie. La fel cum ar fi buna o aplicatie care sa detecteze nivelul de monoxid de carbon dintr-o incapere, iar daca nivelul de monoxid de carbon creste peste nivelul maxim, telefonul ar trebui sa-ti atraga atentia prin semnale sonore.

In concluzie, concursul “Be Tomorrow’s App Genius” se va desfasura in perioada 3 martie - 26 aprilie 2015, timp in care participantii pot inscrie aplicatiile si aduna voturi ce reprezinta 40% din nota finala, un juriu specializat acordand 60% din totalul de puncte pe care fiecare participant il va avea. Fiecare aplicatie va fi jurizata din punct de vedere al utilitatii, al originalitatii, fezabilitatii implementarii si al storyboard-ului. Partenerul media al concursului este RegieLive.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro