Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Avantajele placutelor de frana Breck

Eficienta - testele au dovedit ca placutele de frana Breck au un coeficient inalt si stabil de frictiune si ca astfel asigura franarea eficienta in toate conditiile meteo, indiferent de incarcatura si viteza vehiculului.

Calitatea - multumita liniilor de productie construite conform standardelor OE, toti parametrii procesului de fabricatie sunt bine controlati asigurand atingerea celor mai inalte standarde auto. Calitatea inalta si repetata a placutelor de frana Breck este atestata de certificatul ECE R-90.

Placute de frana Breck
Confort - precizia excelenta a placutelor Breck, cat si accesoriile cu care se instaleaza, le fac sa functioneze perfect cu orice fel de disc de frana, fara sa-i provoace daune. Pe langa acest fapt, insasi instalarea este foarte usoara. Eliminarea completa a derapajului, precum si a altor sunete neplacute create de sistemul de franare aduc placere in timpul condusului si siguranta in spatele volanului.

Economie - uzura si distrugerea lenta fac ca placutele de frana sa aiba durata de viata mai lunga, iar pretul rezonabil asigura o buna mentenanta vehiculului la costuri optime.

Grija fata de mediu - folosirea in fabricarea placutelor a materialelor de frictiune fara continut de metale grele sau fibre periculoase, scad cantitatea de praf generata si mentin o permanenta siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro