Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Tratamentul la suprafata

Adesea reconstructia unui alternator inseamna doar o revopsire in negru a suprafetei, dar alternatoarele Lucas au suprafete de acoperire galvanizate si carcase de solenoid pentru a asigura protectia impotriva coroziunii si o conexiune solida si de lunga durata.

Carcasa este vopsita in interior si in exterior la fel ca originalul, in timp ce suportul fata este pastrat din aluminiu.

Toate alternatoare sunt livrate cu pompa, ceea ce asigura o instalare usoara si ofera de asemenea o pompa de reconstructie si de testare. Sunt instalate garnituri si lame noi.

Solenoizii sunt deschisi fiecare in parte si contactele sunt schimbate. Sunt necesare tehnologii speciale si nu toti furnizorii le pot oferi. Este important sa se inspecteze vizual bobinele si contactele noi, care asigura viata lunga a demarorului.

Carcasele unitatilor sunt reutilizate, iar role si arcuri noi sunt instalate, ceea ce asigura faptul ca puterea initiala se obtine si ambreiajul este in functiune. Acest lucru inseamna ca, Lucas nu doar instaleaza noi unitati de schimb, dar incearca sa pastreze specificatiile initiale de actionare.

Cand diodele trebuie sa fie schimbate, diode cu avalansa controlata vor fi instalate ca inlocuire. Acestea impiedica acumularea de tensiune in vehicul si protejeaza dispozitivele electronice. Ceea ce puteti castiga de la companiile de remanufacturare este, un inalt nivel al calitatii, la care se adauga o gama larga de produse competitive OE, timp scurt de livrare, pret corect si pe deasupra, cea mai buna solutie de mediu pentru client.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro