Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Gala Desenelor Animate este in fiecare zi pe Boomerang

Te apuca nostalgia cand iti aduci aminte de Gala Desenelor Animate urmarite la un televizor alb negru. Era maximum ce puteai primi din partea regimului comunist. Asteptai o saptamana ca sa vina weekendul si sa te uiti 20-25 de minute la desene animate. Doar ca sa vezi un intreg episod din Tom si Jerry sau un episod intreg din Pantera Roz. Timpul trecea atat de greu cand asteptam desenele animate, parca cineva se impotrivea si tinea manosele ceasului de perete, la care ma uitam din secunda in secunda, cu inima stransa. Cand in sfarsit se facea ora mult asteptata si vedeam ca ruleaza genericul emisiunii Gala Desenelor Animate parca cineva turna cu bucurie si fericire in mine. Nu mai aveam astampar, dadeam ture in jurul mesei si scoteam chiote de bucurie, in sfarsit veneau desenele animate cele lungi. Cruda realitate era ca pana reuseam sa ma linistesc si sa savurez, cat de cat desenele animate, se termina emisiunea. Niciodata nu am simtit ca zboara asa de repede timpul ca atunci cand ma uitam la denese animate, nici macar atunci cand eram in intarziere grava, parca nu zbura asa de repede timpul.

Looney Tunes: „Micii poznasi” si Baby Looney Tunes
Epoca de trista amintire a trecut, am evoluat si in iuresul de dupa revolutie am tinut pasul cu tehnologia. Am putut sa savurez pentru scurt timp televizorul color si desenele animate pe caseta video. Problema cea mai mare era faptul ca am crescut si nu mai simteam aceeasi bucurie coplesitoare ce ma hipnotiza si ma tinea lipit de ecranul televizorului alb negru in fata desenelor animate, timp de 20 de minute cat tinea Gala. Dupa explozia televiziunii prin cablu, aveam in pachet diferite programe dedicate in special copiilor, cu desene animate. Totusi simteam o dezamagire si o frustrare pentru ca nu aveam acele desene animate clasice cu care am crescut si pe care le indrageam atat de mult. Parca exploziile, cele cateva linii si personajele hidoase din desenele animate noi, de pe programele dedicate copiilor, ma speriau si ma dezgustau in acelasi timp. Oricata sete de desene animate mai aveam in mine nu o puteam astampara petru ca nu aveam cum si cu ce.

Animaniacii
In urma cu cativa ani, am schimbat furnizorul de televiziune prin cablu, optand pentru altul ce oferea un pachet mai bun la acelasi pret. De curiozitate m-am pus sa butonez programele ca sa vad care-s alea pe care le-am primit in plus. Multe, dupa nume, nu-mi spuneau nimic, cum era Boomerang, un program la care ma asteptam sa gasesc emisiuni gen vanatorul si pescarul sau activitati out-door. Nu mica mi-a fost surpriza cand ajung la program si vad desene animate cu Tom si Jerry. Nu-mi venea sa cred ce nume interesant au putut sa dea unui program cu desene animate. Totusi mi se parea prea de tot, circumspect din fire am ramas sa vad ce urmeaza dupa episodul cu Tom si Jerry. Surpriza a fost totala cand am avut parte de inca un episod de Tom si Jerry. Am lasat telecomanda in pace si m-am lasat prada nostalgiei si bucuriei de a retrai momentele frumoase ale copilariei in compania desenelor animate mult indragite. 

Tom si Jerry
Asteptam cu inima stransa, parca simteam o teama interioara ce urmeaza dupa Tom si Jerry. Aproape mi-au dat lacrimile de emotie si bucuria regasirii cand a inceput un episod din mult indragitul Inspector Gadget. Dupa Inspector Gadget a venit Scooby Doo unde esti tu? Nu-mi venea sa cred ochilor, eram pironit in fata televizorului de mai bine de doua ore si urmaream cu nesat desene animate. Episoadele mult indragite de desene animate se succedau unul dupa altul. M-am reintalnit plin de emotie cu Pantera Roz, cu mult iubitele personaje din Looney Tunes, Animaniacii si Garfield, motanul tigrat. Am ramas fara cuvinte, aveam in fata ochilor o Gala a Desenelor Animate care se tot repeta si se repeta. Cred ca era trecut cu mult de miezul noptii si eu nu ma mai puteam desprinde de ecranul televizorului. Traiam la intensitate maxima emotia si bucuria revederii cu fiecare episod de desene animate pe care-l urmaream pe Boomerang. Nu m-am putut abtine si am trecut Boomerang la favorite, facandu-mi un obicei “sanatos” prin a ma relaxa de fiecare data cand simteam nevoia in fata desenelor animate care mi-au lipsit atat de mult in copilarie.

Noul logo Boomerang
De curand Boomerang si-a schimbat logo-ul, un logo care arata mai profesionist, desi nici cel vechi nu era rau deloc. In plus, au schimbat putin si politica de programe, urmand sa ofere cat mai multe seriale de desene animate pentru intreaga familie, nu doar pentru copii. In concluzie, serialele de desene animate ca Inspector Gadget, Patrula Junglei in actiune, Tom si Jerry, Scooby-Doo, unde esti tu?, Looney Tunes: „Micii poznasi” si Baby Looney Tunes, Garfield Show, Oraselul lenes, Pantera Roz si prietenii, Animaniacii si Krypto, cainele erou, sunt seriale pe care le poti urmari impreuna cu cei dragi, indiferent de varsta. Oricum privim lucrurile urmarind programul Boomerang, ai parte de Gala Desenelor Animate oricand si la orice ora din zi si din noapte.

Ce serial de desene animate urmaresti cu placere din grila de programe furnizate de Boomerang? Te rog lasa titul serialului intr-un comentariu la articol. 

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Mai este o singura zi in care va puteti inscrie in cel de-al doilea concurs pe BlogHub.ro . Premiile sunt urmatoaele : 100,75 si 50 de euro, asa ca va asteptam sa le castigati.

    Link-ul concursului : http://www.bloghub.ro/concurs-publicare-anunturi-in-ziare-locale-c5.html

    Bitu Mihai,
    SEO - Mediapress Advertising

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro