Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Articolul cu numarul 228 pentru Blogal Initiative

Articolul cu numarul 228, este un raspuns la provocarea Blogal Initiative, o platforma dedicata sustinerii blogosferei romanesti. Blogal Initiative a organizat 299 de campanii pana acum, au reusit sa ofere bloggerilor premii in valoare de 139.333 de Euro si aproape 200 de produse in Giftshop, in valoare de 7637 de euro. Cateva cifre impresionante pentru blogosfera romaneasca. Astfel, cei de la Blogal Initiative, au hotarat sa dedice bloggerilor si comunitatii inchegate in jurul platformei campania cu numarul 300. Daca cei de la Blogal Initiative au ajuns la momentul bilantului, un bilant pozitiv, in fata caruia nu poti decat sa-ti scoti palaria, m-a cupris nostalgia si mi-am adus aminte cum am pasit in lumea minunata a blogosferei romanesti.

Blogal Initiative
Primul proiect online l-am demarat in 2009, sub forma unui site de prezentare www.newparts.ro, pentru activitatea comerciala pe care o desfasuram in piese auto. Situl a ramas incremenit din 2010, ca o consecinta a masurilor economice catastrofale: taierile de salarii si marirea TVA-ului. Momentan redirectioneaza spre www.newpartsblog.ro. Al doilea proiect online www.newparts-pieseauto.blogspot.com apare la inceputul anului 2010, initial ca un canal de publicitate alternativa pentru activitatea din vanzari. Ulterior urma sa fie integrat in cadrul primului proiect ca blog. Criza economica a impiedicat implementarea si unificarea celor doua proiecte. Momentan redirectioneaza spre www.newparts.info. Al treilea proiect www.newpartsauto.wordpress.com a venit in 2012 din nevoia de a avea o platforma mai aproape de nevoile si dorintele mele. Din pacate nicio platforma gratuita nu-ti da posibilitatea ca sa-ti personalizezi dupa bunul plac blogul. Singura solutie care sa-ti ofere personalizarea dupa bunul plac a sitului a ramas domeniul platit. Dupa mai multe cautari si analize, a aparut al patrulea proiect www.newpartsblog.ro, incepand din noiembrie 2013.

Am descoperit Blogal Initiative prin toamna lui 2012 cand m-am alaturat proiectului cu articolul “Un nou concurs o noua provocare”. La inceput, am fost putin nedumerit si debusolat, nu intelegem cum functioneaza platforma si care-i ghidusia cu viitorul Campionat National de Blogging care era pe cale de a se naste. Am fost placut surprins de evolutie, m-a prins microbul participarilor la campanii si am ajuns sa fiu alaturi de Blogal Initiative si sa particip la campaniile organizate de ei in continuare si in decembrie 2014. Le doresc viata lunga, cat mai multe campanii frumoase si sa curga cu premii pentru bloggeri si le dedic articolul cu numarul 228 scris pentru Blogal Initiative.

In concluzie, participand la campaniile organizate de Blogal Initiative am descoperit o comunitate simpatica, am cunoscut oameni noi, am descoperit ca exista concurenta pozitiva si in blogging. Cu alte cuvinte, pot spune ca am invatat multe si inca mai am de invatat pentru ca talentul in blogging nu inseamna doar genialitate, ci foarte mult efort, depus consecvent si cu pasiune. Un efort care s-ar putea traduce prin foarte multa practica, documentare si studiu, intelegere si vointa. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro