Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Terapiile complementare cu efecte miraculoase

Intr-o comparatie simpla, bazata pe dovezile arheologice, medicina conventionala este mult mai noua fata de medicina complementara sau naturista. Despre medicina conventionala stim cum a evoluat si cunoastem aproape totul despre metodele folosite. In schimb, despre medicina naturista si terapiile complementare de vindecare, cunoastem mult mai putin. Unele terapii au fost uitate, altele sunt folosite inca in anumite colturi ale lumii, iar altele sunt descoperite/redescoperite recent din intamplare sau urmand un fir de legenda. Este adevarat ca medicina conventionala are limite, in unele cazuri ramane fara solutii si tratamentul nu are efect. Unde medicina conventionala da gres sau este neputincioasa s-ar putea ca terapiile complementare sa fie surprinzator mai utile si cu un efect curativ mai eficient.

Terapia Rose pe DVD

Cu toate ca unii dintre noi nu cred in miracole, acestea se intampla si exista multe exemple de vindecari miraculoase a unor boli incurabile in urma aplicarii si urmarii unor tratamente sau terapii complementare. Explicatia acestor miracole ramane o necunoscuta, inca medicina conventionala nu a putut explica in cazul miracolelor cum s-au vindecat pacientii. Oricum privim lucrurile cand tratamentul medicamentos nu are efect si nu mai ai nici o alta alternativa cred ca orice om poate incerca terapii complementare. Exemple de boli cronice, de boli terminale, de boli incurabile care au fost vindecate miraculos in urma aplicarii unor terapii complementare sunt numeroase. Imi pot imagina ca majoritatea terapiilor complementare au fost descoperite cu mult timp inaintea aparitiei medicinei si a tratamentelor conventionale. Descoperite intamplator sau pe cale experimentala de vraci, vrajitori, shamani si alchimisti. Aceste terapii complementare au fost transmise din generatie in generatie pana in zilele noastre cand oameni de bine le-au redescoperit, le-au testat si acum ne sunt impartasite.

Terapia Rose reprezinta rodul muncii si a cercetarii doctorului Laszlo Rosenberg, care mai bine de 30 de ani a facut cercetari si studii cu privire la medicina alternativa si complementara. Rodul muncii doctorului Rosenberg, Terapia Rose, a fost lansata de curand pe suport DVD sub coordonarea lui Mircea Hodarnau. Terapia Rose incearca sa combine si sa amplifice informatiile referitoare la diverse domenii de aplicare a terapiilor complementare si a medicinei alternative sau naturiste. Terapia Rose porneste de la una din legile fundamentale ale terapeuticii, ne spune ca este mult mai usor de prevenit o boala decat sa o tratezi. In ceea ce priveste preventia bolilor, terapia Rose, care este o imbinare intre diversele metode de medicina complementara si alternativa, incearca sa stimuleze procesele de autovindecare ale organismului uman. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro