Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

De ce aleg parchet pe viata?

Locuinta, la fel ca imbracamintea, te reprezinta si reflecta in totalitate personalitatea si caracterul proprietarului. Indiferent de suprafata detinuta, de casa sau apartament la bloc, cabana sau casa de vacanta, intotdeauna in amenajarea interioara ne punem amprenta si alegem materialele care sunt in concordanta cu nevoile si dorintele noastre. Toti ne dorim o casa primitoare, un camin in care sa ne simtim bine tot timpul si in care sa ne simtim ca acasa. Intr-o casa mi-as dori intotdeauna sa am pe jos parchet. Poate este o fixatie din copilarie cand acasa aveam parchet pe jos. Nu stiu altii cum sunt, dar eu prefer parchetul din lemn masiv, mai gros si lucios. Apreciez un parchet estetic din lemn masiv care sa te tina o viata in locul gresiei si faiantei. 

Parchet triplustratificat Stejar Dew
Daca m-as muta la casa noua si ar trebui sa pun parchet, as alege un parchet triplustratificat Stejar Dew, datorita esteticii, pentru grosime si durabilitate. Parchetul din lemn triplustratificat de stejar Dew confera spatiului in care este amplasat o senzatie exclusivista si captivanta. Alaturi de textura distincta a lemnului, specificul sau alb si uleios aduce o nota de prospetime ambientala. Lemnul este protejat si periat cu un ulei natural pentru a pastra nota rustica si frumusetea nodurilor. Daca am ales modelul de parchet, trebuie sa alegi un producator si un magazin de la care sa faci achizitiile la un pret bun si o echipa de profesionisti care sa-ti faca montajul perfect. Un magazin online de incredere parchetpeviata.ro a ramas fidel viziunii de la inceput de a folosi numai produse ecologice si de calitate, din lemn 100%. 

Pachet produse de intretinere a parchetului
Parchetpeviata este alegerea perfecta pentru ca ofera un montaj corect si de durata al parchetului. In plus, primesti garantie de buna executie de 5 ani si timp de 5 ani de zile serviciul de revitalizare parchet. O data pe an primesti gratuit serviciul de intretinere parchet ce cuprinde: spalarea parchetului cu masina Bona Power Scrubber, folosirea detergentului special Bona Deep Clean Solution, repararea zgarieturile superficiale si pe cele de profunzime si aplicarea Bona Polish pe parchet. Fiecare client care achizitioneaza din magazinul online parchetpeviata, pachetul complet ce cuprinde: parchet, materiale de montaj si serviciul de montaj, primeste gratuit produse de intretinere a parchetului (pachet ce cuprinde un Spray Mop Bona, un bidon de detergent rezerva Bona Cleaner de 4 litri, o laveta de praf si o laveta cu microfibra de rezerva). Echipa de la parchetpeviata ofera si servicii de reconditionare a parchetului masiv, monteaza deck si fatade din lemn si revitalizeaza parchetul care si-a pierdut stralucirea.

Showroom Parchetpeviata
In concluzie, personalitatea lemnului se reflecta in detalii: in culoare, in rezistenta in timp si in fibra unica. Parchetul intra in armonie cu arhitectura casei, cu mobilierul ales si cu personalitatea ta. Magazinul online si showroom-ul parchetpeviata.ro iti ofera cele mai bune servicii de montaj parchet adaptate bugetului tau si nevoilor tale. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro