Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Calitate si tehnologie full-aluminiu

Inca din 1921, Nissens a furnizat, cele mai calitative sisteme de racire. Eforturile companiei si investitiile in Cercetare si Dezvoltare reprezinta un real beneficiu adus numarului tot mai mare de clienti din intreaga lume.

Radiatoarele din aluminiu sunt alegerea perfecta pentru racirea excelenta a motorului. Pentru a crea avantaje tehnice, economice si de mediu, piata auto se indreapta spre noi tehnologii si materii prime. O noua tendinta implica utilizarea de radiatoare din aluminiu pentru industria auto. Nissens ofera acum o gama interesanta de radiatoare din aluminiu foarte populare pe piata. Rezultatul muncii companiei sunt noile produse de racire din aluminiu, cu o calitate excelenta de lipire si acoperire uniforma. Aluminiul este ideal pentru producatorii de automobile si utilizatorii de masini, datorita disponibilitatii materiei prime, a greutatii mai mici, a avantajelor non-corozive, precum si a eficientei costurilor care astfel asigura solutii excelente si eficiente de racire. 

De ce sa alegeti un radiator fabricat complet din aluminiu? Utilizarea de radiatoare bazate pe tehnologia full-aluminiu ofera o serie de beneficii atractive, comparativ cu radiatoarele conventionale fabricate pe baza de plastic si materiale de aluminiu, folosind alte tehnologii. Deoarece designul si constructiile auto moderne au devenit mai complexe si mai avansate tehnologic, cu mai putin spatiu pentru echipamente, full-radiatoarele din aluminiu sunt alegerea perfecta in comparatie cu solutiile de plastic, deoarece acestea sunt mai usoare si mult mai flexibile.

In radiatoarele conventionale, rezervoarele de plastic sunt instalate pe miez de aluminiu, cu o garnitura de etansare. Atunci cand alegeti un radiator full-aluminum, utilizarea garniturilor si riscul de rupere a tuburilor de drenaj sau achizitionarea lor dintr-un material plastic fragil sunt complet eliminate. Aluminiul este unul dintre cele mai abundente metale de pe Pamant. Din acest motiv, disponibilitatea materiei prime este practic nelimitata. In plus, materialul de aluminiu este perfect pentru reciclare fara deseuri, iar necesitatea pentru eliminarea materialului este zero. Prin urmare, aplicarea materialului de aluminiu este compatibila cu respectarea resursele noastre naturale, precum si a mediului inconjurator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro