Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Doppelherz Aktiv si o reteta mexicana

Trebuie sa te nasti sau sa iti formezi o inclinatie spre gastronomie si gatit. Din pacate, nu toti suntem atat de buni in bucatarie, dar merita sa incerci diferite retete de mancare pentru a diversifica meniul. Daca vrei sa gatesti un meniu vegetarian cel mai simplu este sa cauti o reteta mexicana, pentru ca vei gasi usor toate ingredientele de care ai nevoie la piata sau in cel mai apropiat magazin alimentar, iar timpul de preparare este destul de mic, cu o dificultate ce nu depaseste media. Nu trebuie sa fii bucatar experimentat ca sa poti prepara o reteta mexicana de mancare vegetariana.

Doppelhertz activ
De ce ai apela la un meniu vegetarian? Pai in primul rand pentru a regla si a tine sub control colesterolul din organism. Pentru a regla acidul uric si a preveni aparitia atacurilor gutoase extrem de dureroase si nu in ultimul rand pentru un echilibru alimentar si pentru sanatate. 

Hai sa preparam impreuna o mancare mexicana cu fasole si porumb. Ingrediente pentru 4 portii:

Ingrediente
2 cepe potrivite

2 cartofi mari

1 ardei gras rosu

2 linguri ulei de masline

350 g de fasole rosie kidney (din conserva)

800 g rosii (din conserva)

400 g boabe de porumb (din conserva)

250 ml apa

sare si piper

Mod de preparare:

Se curata ceapa si se taie cat mai marunt. Se curata ardeiul si se taie marunt. Se incinge uleiul de masline si se caleste ceapa cu ardeiul. Se curata cartofii si se taie cubulete. Cand legumele sunt calite suficient se adauga cartofii peste care se toarna 250 ml apa si se lasa sa fiarba aproximativ 15 minute. Apoi se aduga fasolea din conserva si se mai lasa la fiert aproximativ 15 minute. Apoi se adauga rosiile si boabele de porumb, se da in clocot totul si se asezoneaza cu sare si piper.

Mancare mexicana cu fasole si porumb
Timpul de preparare aproximativ 15 minute plus timpul de fierbere a legumelor. Valoarea calorica pe portie – 270 kcal/ 1110 kJ (12 g proteine, 7 g grasimi vegetale si 37 g carbohidrati si 0 mg colesterol).

O alimentatie dezechilibrata poate aduce unele carente la nivelul funtionarii metabolismului la capacitate maxima, prin lipsa de calciu si fier, oligoelementele zinc si iod sau vitaminele B1, B2, B6, B12 si D. Acum ai asigurat mixul ideal de vitamine si minerale necesar mentinerii sanatatii si intaririi sistemului imunitar cu Doppelhertz aktiv. Chiar si un singur comprimat pe zi poate contribui la compensarea necesarului de vitamine, minerale si oligoelemente esentiale. 

Cu acest articol m-am alaturat campaniei Fii Activ cu Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro