Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Oriunde primavara e mai frumoasa daca zbori ieftin cu Blue Air

Emotia primului zbor cu avionul ne ramane intiparita bine in minte si de fiecare data cand auzim zgomotul unui avion in zbor sau trebuie sa zburam cu avionul o retraim cu aceeasi intensitate. Odata ce ti-ai gasit locul in avion, te-ai asezat confortabil in scaun si ti-ai pus centura de siguranta, inima incepe sa-ti bata cu putere, adrenalina pura ti se revarsa in tot corpul si te cuprinde o emotie puternica de cum auzi primul zgomot de motor. Senzatia ca cineva te impinge in sus este atat de mare incat cu o privire speriata te uiti la pasagerii din jurul tau sa vezi cum reactioneaza intr-un asemenea moment in care tu esti terifiat de frica. Incepi sa te linistesti in momentul in care poti sa-ti scoti centura si iti dai seama ca totul a decurs normal si este chiar interesant si placut sa zbori cu avionul. La aterizare retraiesti aceleasi emotii ca la decolare, in plus o bucurie molipsitoare cuprinde intregul avion. Chiar ramai surprins de atitudinea si zambetul larg ce-l afiseaza pasagerii la aterizare Unii dintre ei aplauda frenetic, instinctiv incepi sa aplauzi si tu sa-ti manifesti o bucurie de care te-ai molipsit de la ceilalti. Urmatoarele zboruri sunt mult mai placute si te poti bucura in liniste de senzatia de nedescris ce ti-o ofera un zbor cu avionul. 

In aer este primavara cu Blue Air
Dupa ce ai trecut botezul primului zbor cu avionul totul devine o normalitate in care traiesti din cand in cand senzatii tari si simti valuri de adrenalina. Acum daca doresti sa zbori cu avionul o poti face simplu si usor, trebuie doar sa alegi o destinatie, faci o rezervare online direct pe situl companiei Blue Air si visul ti se implineste. Compania Blue Air este prima, din istoria aviatiei romane, cu capital privat 100% si prima companie de aviatie care ofera pasagerilor romani zboruri ieftine catre cele mai importante destinatii din Europa. Remarcabil pentru Blue Air este faptul ca ofera o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret, devenind in scurt timp un jucator important pe piata transporturilor aeriene. Statisitic transporturile aeriene sunt cele mai sigure, confortabile si rapide. Din punctul acesta de vedere, prefer un zbor cu avionul ieftin, mai scurt si mai putin obositor in locul sofatului, spre orice destinatie din Europa. 

Stuttgart
Pornind de la premisa ca primavara este mai frumoasa in Stuttgart, un zbor cu avionul ieftin prin Blue Air face calatoria si mai placuta pana la destinatie. Stuttgart reprezinta o destinatie turistica pentru toti pasionatii si iubitorii de masini de lux, orasul fiind centrul unei zone puternic industrializata si tehnologizata. Ce argument mai puternic decat ca in Stuttgart se afla sediul companiilor Mercedes-Benz si Porsche ai nevoie ca sa vizitezi orasul? In plus aici s-a nascut prima masina cu 4 roti si prima motocicleta din lume a fost produsa tot in Stuttgart. Pe langa faptul ca in zona orasului Stuttgart isi au sediul peste 150.000 de companii, orasul este un renumit centru cultural si istoric, ce atrage anual turisti din toata lumea. Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart merita sa fie vizitat, avand o expozitie speciala de masini de epoca, de la prima masina construita vreodata, pana la masini de curse si modele Mercedes-Benz detinute de personalitati din toata lumea. Muzeul Porsche din Stutgart reprezinta o atractie speciala pentru pasionatii masinilor sport Porsche unde poti admira cele mai spectaculoase modele in perfecta stare de functionare. Un punct de atractie turistica este reprezentat de Castelul Solitude, un palat in stil Rococo si de Castelul Vechi, un castel din secolul X, ce in prezent gazduieste Muzeul de Stat Wurttemberg cu artefacte ce acopera istoria zonei din epoca de piatra pana in prezent. Galeria de Stat din Stuttgart este un muzeu de arta in care poti admira lucrarile marilor pictori de la impresionisti si romantici pana la lucrari ale pictorilor contemporani. Kultur und Kongresszentrum Liederhalle este un centru cultural ce cuprinde sali de concerte si conferinte situat in centrul universitar din Stuttgart. Konigstrasse este principala si cea mai aglomerata artera comerciala din Stuttgart unde marile case de moda isi pun in vanzare colectiile de sezon. Tot aici gasesti magazine mici de suveniruri, terase si restaurante. Trebuie sa recunoastem ca orice destinatie, inclusiv Stuttgart, este mult mai frumoasa daca zbori ieftin si confortabil cu o cursa Blue Air. Daca ti-am starnit intersul sa vizitezi orasul Stuttgart rezerva acum un bilet avion ieftin, cazare sau masina direct de pe situl companiei Blue Air. 

Biserica Sfantul Lazar din Larnaca
Intotdeauna vremea face o diferenta enorma cand vizitezi un loc. Daca anul acesta de Pasti am avut parte de o vreme rece si ploioasa, era mult mai frumos daca ne faceam sarbatorile in Larnaca. Unul dintre cele mai vechi orase din Europa si totodata unul dintre cele mai mari orase actuale din Cipru, Larnaca satisface din punct de vedere turistic toate gusturile. Una dintre atractiile istorico-religioase din Larnaca este monumentala biserica Sfantul Lazar, o constructie in stil bizantin din secolul IX. Legenda spune ca biserica a fost ridicata pe locul unde a fost inmormantat Lazar, inviat de Iisus conform Evangheliei dupa Ioan. Un Muzeu Medieval functioneaza in interiorul Fortului din Larnaca ce strajuieste intrarea in port. Un mic muzeu de istorie naturala situat in Gradinile Municipale de Larnaca, atrage vizitatori pentru exponatele interesante, deosebit de bine pastrate. Dar, Larnaca, atrage turistii in special pentru vremea frumoasa, miile de palmieri seculari, plajele cu nisip auriu foarte fin, apele Mediteranei limpezi de un albastru intens si mai ales pentru viata de noapte si distractiile intalnite la tot pasul. Bucura-te de plaja, soare si mare in Larnaca, unde vremea intotdeauna e mai frumoasa ca acasa, rezervand online un bilet ieftin de avion, o cazare ieftina si o masina direct de pe situl companiei Blue Air. 

www.blueairweb.com
Zborurile ieftine si accesibile pe care le ofera clientilor, combinate cu servicii de zbor de inalta clasa sunt atu-urile companiei Blue Air, ce detine o flota de avioane performante, pilotate de piloti experimentati, personal specializat pe toate aeroporturile pe care opereaza, rute variate si exclusive, atat in tara cat si in strainatate. Compania Blue Air detine 25 de agentii proprii si peste 2000 de agentii partenere in tara si strainatate, ofera Call Center non-stop, programe si servicii de tip myBlue SmartMoney, Serviciu VIP, Grupuri, Corporate, Cargo, toate acestea recomanda compania Blue Air ca un transportator aerian smart flying. Oriunde in tara sau strainatate, o destinatie este mai frumoasa daca zbori cu o cursa ieftina si confortabila Blue Air.

4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro