Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara se poarta rosul in tinute chic de la Glittio

Sarbatorile de Pasti sunt un bun prilej de relaxare si petrecerea timpului intr-un mod placut in sanul familiei. Dupa masa copioasa de Pasti o siesta bine meritata nu o poti refuza in compania partenerei. Am lasat deoparte internetul si gadgeturile, tolaniti comod pe canapea discutam diverse cu partenera. Intre timp televizorul mergea in surdina, din curiozitate la un moment dat mi-am aruncat privirea sa vad ce emisiune i-a captat interesul partenerei. Cu surpriza constat ca privea cu mare atentie o prezentare de moda pe programul de fashion. Urmarim o vreme in tacere amandoi prezentarile de moda, Timp in care observ ca majoritatea articolelor de imbracaminte si tinutele prezentate erau in culori inchise in negru, maro inchis, verde inchis, bleumarin inchis, mov si gri inchis aproape negru. Un gand imi incolteste in minte si nu-mi dadea pace, nu puteam intelege trendul asta in moda ce punea un asa mare accent pe culorile inchise. Mi se parea straniu ca multe culori erau eliminate din cromatica articolelor de imbracaminte si accesorii prezentate de diversi designeri. 

Urban chic de la Glittio
Cred ca am privit mai mult de o ora la prezentarile de moda unde am sesizat aceeasi cromatica sobra si pesimista. Ciudat era faptul ca nu am vazut nicio nuanta de rosu, o culoare atat de placuta privirii, atat de vie si optimista. Cat de pretuita era culoarea rosie la romani, senatorii si nobilii romani purtau cu atata mandrie toga purpurie, soldatii romani puratu rosu atat in imbracaminte cat si in toga, ca sa nu mai vorbim de steagurile legiunilor ce erau intr-un rosu aprins. In evul mediu rosul era culoarea regilor din marile dinastii occidentale. Oare putem sa-l imaginam pe Ludovic Regele Soare intr-o tinuta in verde inchis, cand in toate portretele si picturile vremii apare intr-o vestimentatie in care predomina culoarea rosie? Cu siguranta nu putem. Uneori chiar nu-i pot intelege pe marii designeri care promoveaza trendurile in moda.

Tricou Polo Repablo Rosu
Un omagiu adus culorii rosii ar fi un fashion trend pe care l-as lansa in primavara asta. As apela cu incredere la magazinul online Glittio ce ofera o gama variata de articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, sanatate si frumusete, pentru femei, barbati si copii. Navigarea simpla, in deplina siguranta si eficienta, iti ofera o experienta placuta in shopping-ul online. Magazinul online Glittio mi se pare excelent pentru a lansa un trend in culori optimiste si placute privirii. Din magazinul online Glittio poti alege ce culori preferi sa porti in fiecare sezon fara sa fii constrans a purta tocmai culorile care sunt in trend. Poti sa-ti creezi propriul trend foarte simplu si usor, mai ales ca vei gasi aici articole de imbracaminte diverse, in culori potrivite pentru fiecare gust. Glittio este cel mai usor de navigat magazin online cu articole de imbracaminte si incaltaminte, mai ales prin optiunile de selectare puse la dispozitia clientilor pentru a putea finaliza cat mai simplu si usor o comanda online. Remarcabila este optiunea de selectie dupa culoare prin care iti afiseaza toate articolele existente in culoarea respectiva.

Costum de baie Alpha Male Comfo Rosu
Cu un simplu click pe culoarea rosie ai in fata un fashion trend in rosu viu si optimist. Am descoperit un costum de baie Alpha Male Comfo rosu. Costumul de baie Alpha Male este recomandat pentru barbatii activi, care pun pasiune in tot ceea ce fac si doresc un look atragator la piscina sau la plaja. Costumul de baie este din poliester, un material protector UV si rezistent la clor, ideal pentru strand sau mare. Costumul de baie Alpha Male il poti asorta perfect cu un tricou Polo Repablo rosu intr-o tinuta lejera si confortabila pentru plaja, exact in fashion trend-ul care-ti place cel mai mult. Tricoul este din bumbac 100% foarte confortabil. Designul unic si croiul original al tricoului Polo Repablo il recomanda pentru toti barbatii care apreciaza estetica, confortul si calitatea unui articol de imbracaminte de calitate superioara. Tricoul Polo Repablo il poti imbraca intr-o tinuta casual sau sport in zilele calduroase de primavara-vara. 

Rochie Enny
Imi plac rochiile Enny din magazinul Glittio. Cred ca as putea lansa un fashion trend in primavara asta cu brandul Enny ce se evidentiaza prin tinute pline de inspiratie, ce se pot accesoriza simplu si usor, oferindu-ti o tinuta impecabila pentru orice eveniment. Mi-a cucerit privirea o rochie Enny de de culoare rosie, o rochie cu adevarat spectaculoasa care poate schimba trendul primavara aceasta. Rochia Enny cu o lungime pana la genunchi este fara maneci cu bretele late, decolteu abisal in V. Rochia are un croi sofisticat care scoate in evidenta formele si feminitatea, fiind un articol de imbracaminte senzual care-ti capteaza privirea si-ti trezeste simturile de la prima aparitie. Materialul rochiei este o combinatie intre poliester, vascoza si elastan care o fac placuta la atingere. Culoarea rosie a materialului reprezinta ingredientul minune ce face din rochia Enny un articol de imbracaminte extrem de seducator. Accesorizata cu un colier spectaculos, impreuna cu o poseta plic tot de culoare rosie sau neagra si o pereche de pantofi cu toc cui de culoare rosie, poti obtine o tinuta “wow” extrem de seducatoare si vei cuceri toate privirile.

Bluza Makadamia M64 Corai
Nu poti promova un trend fara sa te gandesti la partenera, cu care sa te poti asorta in aceleasi culori si tonuri de rosu. Remarci bluza Makadamia M64 corai din prima. O bluza cu maneci trei sferturi care-ti atrage atentia ca un magnet. Bluza are un croi simplu cu decolteu rotund pe langa gat. Se poate asorta intr-o tinuta office sau casual dupa preferinte. Designul modern, materialul de calitate superioara si pretul accesibil la care o poti achizitiona din magazinul online Glittio, fac din bluza Makadamia M64 corai un articol de imbracaminte spectaculos ce te scoate din anonimat.

www.glittio.ro
Este foarte usor sa diversifici tinuta si sa-ti alegi outfit-ul preferat din magazinul online Glittio. Aici nu vei gasi niciodata un cod strict pentru o tinuta, ci poti alege ce doresti, poti opta pentru o tinuta exact dupa gustul si preferintele tale. Intotdeauna iti este greu sa te decizi ce articole de imbracaminte sa achizitionezi, mai ales ca majoritatea sunt la oferte si reduceri substantiale. In plus primesti transport gratuit pentru comenzi mai mari de 80 lei. Intotdeauna vei recunoaste o experienta placuta, prietenoasa si un serviciu clienti ireprosabil, primite in magazinul online Glittio. Toate la un loc: serviciile, diversitatea articolelor comercializate, politica de reduceri si oferte, fac din cumparaturile online in magazinul Glittio o experienta deosebit de placuta. Intotdeauna in magazinul online Glittio vei gasi diversitate si creativitate in articole de imbracaminte care definesc un stil de viata echilibrat si confortabil.

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro