Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ivory Dentfix te scapa de teama de cabinetul stomatologic si de problemele dentare

Din frageda copilarie invatam sa zambim, inainte de a silabisi primele cuvinte pentru a ne arata multumirea sau starea de bine in care ne aflam. Zambetul este o expresie specific omeneasca, ne schimba expresia fetei de fiecare data cand simtim o placere. Printr-un zambet larg sau un ras in hohote de obicei ne expunem dantura. Situatia se schimba cand, din varii motive, incepem sa avem probleme de natura stomatologica, incepem sa ne abtinem de la zambete largi sau de fiecare data cand suntem pe punctul de a izbucni in ras, ne ducem mana la gura si radem in causul palmei ca sa ascundem o dantura cu probleme de care ne este rusine. Fiecare dintre noi am avut la un moment dat o experienta nu tocmai placuta intr-un cabinet stomatologic si avem o teama fata de mersul la dentist. Un lucru destul de rau, in cazul acesta orice problema avem cu dantura, cu cat este mai minora si tratata la timp, cu atat este mai putin dureroasa si mai putin stresanta. Serviciile si aparatura dentara au evoluat atat de mult in ultimii ani, incat astazi orice interventie stomatologica este mult mai putin traumatizanta. Ar trebui sa ne infrangem teama de stomatolog si sa mergem la un cabinet medical dotat cu aparatura medicala de ultima generatie si un personal specializat cum este Ivory Clinica Dentfix. Amabilitatea personalului impreuna cu dotarile de ultima generatie o sa-ti alunge teama de stomatolog repede, si te vei convinge ca mersul la dentist este o activitate chiar placuta. In plus, clinica Ivory este cea mai noua clinica stomatologica din zona Floreasca-Barbu Vacarescu. Cu siguranta la Ivory iti vei recapata cel mai frumos zambet, doar trebuie sa-ti infrangi teama de stomatolog si sa faci un control de rutina, in cazul in care nu poti identifica personal problemele dentare.

Ivory Clinica Dentfix
Un mod simplu de autoevaluare a starii de sanatate a danturii si a cavitatii bucale este sa ne verificam simptomele stomatologice. Trebuie sa trecem pragul cabinetului clinicii stomatologice Ivory daca sesizam ca avem cavitate sau gaura in dinte, dinte ciobit, dinte fracturat, dinti care se misca, dinti sensibili, gingie rosie (umflata, sensibila sau dureroasa), dinti care se muta pe arcada, dureri de cap, durere la nivelul fetei, durere de dinti, durere de urechi sau senzatie de urechi infundate ori sunete in ureche, gingie amortita, gura uscata sau xerostomie, gingii care se retrag de pe dinte ori spatiu intre dinte si gingie, mancarimi la nivelul gingiei, sangerarea gingiei, vanatai la nivelul gingiei, respiratie urat mirositoare (halena), gust neplacut, raguseala, pigmentarea dintilor sau intarzierea eruptiei dintilor la copii ori a maselelor de minte la adulti.

Ivory Clinica Dentfix - garantia calitatii serviciilor stomatologice
Cele mai frecvente probleme cu dantura sunt cariile dentare. In cadrul clinicii Ivory primesti servicii de stomatologie generala pe langa examenul de rutina, curatarea danturii, detartrajul si alte metode de preventie incluse in terapia dentara. Terapia dentara se refera la repararea efectelor datorate cariei dentare, a traumelor si a diverselor afectiuni ale cavitatii bucale. Printre procedurile specifice de tratament se numara obturatiile cu materiale compozite (plombele) si terapia canalului radicular (indepartarea tesutului infectat din canalul radicular). Trebuie sa acordam o atentie deosebita cariilor dentare, pentru ca ele sunt niste cavitati in masa dintelui formate prin slabirea smaltului protector din cauza mediului acid din gura, rezultat in urma alimentatiei in combinatie cu bacteriile din gura. O data ce caria a patruns smaltul, aceasta inainteaza repede ajungand la nerv si provoaca dureri insuportabile. In plus, o carie netratata la timp poate avea efecte si mai grave, ca infectii sau abcese dentare, ori chiar iti poti pierde dintele bolnav, ca sa nu mai vorbim de costurile mai mari pentru serviciile stomatologice in cazul unei carii avansate, netratata la timp. Nu uita ca orice carie trebuie curatata si tratata cu o plomba pentru a stopa degradarea dintelui si alte complicatii.

Tehnologie de ultima generatie
Daca ai probleme de natura estetica cu dintii, au crescut stramb, sunt incalecati si te deranjeaza ca sa ai un zambet perfect la Ivory Clinica Dentfix poti rezolva orice problema de ortodontie, iar in cel mai scurt timp iti vei recapa zambetul dupa care tanjesti atat de mult. Tratamentele ortodontice intra intr-o anumita masura sub incidenta esteticii dentare pentru ca se adreseaza pacientilor care isi doresc un zambet perfect si impecabil aliniat. Serviciile de ortodentie se adreseaza copiilor, adolescentilor dar si adultilor. De cele mai multe ori ortodentia tine de domeniul stomatologiei profilactice, anomaliile pe care le corecteaza sunt, de cele mai multe ori, pasibile sa duca la complicatii mai grave decat cele de natura estetica. Tratamentele de ortodontie au ca scop corectarea malocluziei (inchiderea gresita a gurii) si a malpozitiei dentare (pozitionarea incorecta a dintilor pe arcade), acestea sunt defecte adesea interconectate. Ivory Clinica Dentfix ofera servicii de evaluare ortodontica cu metode specifice: examinarea orala, faciala si functionala, mai multe tipuri de fotografii si raze X, cat si modelaje speciale ce reproduc dantura si ocluzia. In urma acestei evaluari se decide care este tipul de tratament de care ai nevoie: de exemplu, terapie fixa (brackets) sau aparate mobile (placi). 

www.dentfix.ro
Ivory Clinica Dentfix este cea mai noua clinica stomatologica din Bucuresti ce ofera servicii stomatologice pentru orice specialitate de la implanturi dentare, paradontologie, ortodontie, chirurgie, endodontie, terapia cariilor dentare, stomatologie pediatrica la cosmetica dentara. Avantajele clinicii Ivory Dentfix sunt: lumina identic naturala zi si noapte, apa osmozata si sterilizata in toata instalatia, ecrane tv unde poti viziona ce-ti pofteste inimioara cat timp iti sunt executate lucrari, aer proaspat filtrat si sterilizat, radiatii minime. Cel mai important ajantaj este tehnologia si instrumentarul de ultima generatie, fabricat in Elvetia. Profesionalismul stomatologilor de la clinica Ivory Dentfix, tehnologia si echipamentele de ultima generatie, conditiile exceptionale de munca ofera oricarui pacient care trece pragul clinicii garantia lucrarilor efectuate la cel mai bun raport calitate/pret existent pe piata. Trebuie doar sa-ti depasesti teama de stomatolog si sa faci o vizita la Ivory Clinica Dentfix.

8 comentarii:

  1. ce elegante sunt cabinetele si sala de asteptare, uiti de ce ai venit, mai mare dragul sa mergi acolo :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai ca sutn elegante dar sunt dotate si sclipesc de curatenie.

      Ștergere
  2. Mi-ai adus aminte de prima mea extractie a maselei de minte. Bausem cafea in ziua aia si mi s-au facut doua anestezii. Nu a prins niciuna. Satul de asteptare, medicul a decis sa imi faca o anestezie mai speciala....cu adrenalina parca... Dupa "operatie" imi venea sa alerg de nebuna prin tot spitalu'. Aveam o energie in mine de am zis ca strabat Bucurestiul dintr-un capat in altul in 10 minute! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si nu ai mai luat din aia la pachet sa ai pe cand esti terminata fizic :)

      Ștergere
  3. Ce bine arata saloanele! Ca in filmele SF :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro