Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Platesti de oriunde, fara niciun stres cu Ghiseul.ro

Plata impozitelor si a taxelor ii scot din minti pe reprezentantii guvernului Romaniei. Zilele trecute a tinut cap de afis in toata mass-media declaratiile Ministrului pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a calificat serviciile furnizate populatiei de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala ca fiind mizerabile si primitive. El a facut aceste declaratii, dupa ce in calitate de contribuabil a asteptat 45 de minute sa plateasca taxele datorate de familie statului.

„Stiu in detaliu situatia de la ANAF, pentru ca si eu, la fel ca si alti cetateni ai Romaniei, am fost in situatia sa achit anumite contributii ale familiei si, dupa 45 de minute, nu am inteles deloc, sincer vorbind, cum este organizata aceasta institutie a statului. Este o mizerie ce se intampla acolo. Sunt nevoi mari, investitii financiare care trebuiau realizate pana acum, erau angajamente pe care Romania le-a luat in 2010, lucruri care inca nu functioneaza. (...) Ceea ce se intampla acum la toate sediile ANAF este un privitimism, daca ne comparam situatia cu alte state europene, cum ar fi Germania sau Austria, unde peste 99% din plati se fac online”, a spus Razvan Cotovelea. 

Omul are dreptate, rationamentul este perfect, dar ce nu inteleg eu este de ce nu a luat masuri de imbunatatire din moment ce a lucrat in Minsterul Finantelor de atatia ani. Acum ca este Ministru in guvern de ce nu pune lucrurile in miscare sa se amelioreze situatia? In plus, probabil ca habar nu are ca exista de ceva vreme Ghiseul.ro un site unde iti poti plati taxele si impozitele online.

Platesti de oriunde, fara niciun stres cu Ghiseul.ro
Sistemul National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar este un sistem care va permite plata online prin site-ul www.ghiseul.ro, operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, a obligatiilor fiscale locale existente. Acest site este securizat la inalte standarde privind tranzactionarea pe baza de carduri bancare. Plata cu cardul direct pe internet prin ghiseul.ro confera utilizatorilor numeroase avantaje cum ar fi: confort, rapiditate si independenta geografica si temporala (posibilitatea achitarii taxelor si impozitelor locale oricand si oriunde v-ati afla), siguranta asigurata de un site securizat la inalte standarde privind tranzactiile cu cardul pe internet, posibilitatea platii impozitelor si taxelor locale pentru toate proprietatile detinute pe teritoriul Romaniei, cu conditia inrolarii in sistem a unitatii administrativ teritoriale pe raza careia se situeaza proprietatea, plata amenzilor, atat la jumatate din minim, in termenul de 48 de ore, cat si ulterior, in plus nu se percepe comision.

Lista cu orasele unde se pot plati taxele in centrele comerciale
Concret ai trei avantaje mari si late daca utilizezi Ghiseul.ro si anume: taxele se pot pltti usor, rapid si in siguranta, in locatii speciale deschise zilnic sau online 24/7, plata taxelor cu cardul online pe ghiseul.ro dureaza mai putin de 5 minute si comision zero pentru platile efectuate cu cardul la POS sau online. Avantajele sunt evidente, daca si un ministru din actuala guvernare se plange de greutatile intampinate la plata taxelor si impozitelor oare ce sa mai zicem noi platitorii de rand in cazul acesta? Practic este mai rentabil din toate punctele de vedere sa efectuam platile online prin ghiseul.ro pentru toate taxele si impozitele datorate statului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro