Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Asorteaza-te cu primavara, din magazinul online Asortie

Evolutia si schimbarea, sunt atributele care ne influenteaza viata si ne raportam la ele din toate punctele de vedere. Aceste atribute sunt constante cand ne referim la moda si trenduri, atat in vestimentatie cat si in cazul incaltamintei. Este evident ca ce este astazi la moda maine poate fi depasit si nu se mai poarta, pana in momentul in care poate candva revine din nou la moda. Aceasta perpetua schimbare afecteaza articolele de imbracaminte, incaltaminte si accesoriile. Din aceste perspective asortarea pantofilor cu tinuta de primavara poate fi o sarcina peste care trebuie sa trecem cu brio. Incaltamintea, in general, ne reprezinta si trebuie asortata cu vestimentatia, in functie de ocazie sau eveniment. De cele mai multe ori cand vorbim de incaltaminte sunt magazine care se adreseaza cu precadere anumitor gusturi si se aprovizioneaza cu incaltaminte intr-un anumit stil. Trebuie doar sa cauti amprenta modelului de incaltaminte care-i pe gustul tau in magazinul preferat. In materie de incaltaminte, magazinul meu preferat este Asortie, un magazin online de incaltaminte si accesorii. 

Nu rata promotia Asortie
Un capitol care poate sa ne puna in dificultate este relatia dintre pantofi si pantaloni. Pantofii eleganti, casual sau sport apar intr-o varietate cromatica din ce in ce mai mare. Pantofii eleganti din piele, in nuante inchise de culoare, definesc o stare de spirit formala si sunt usor de asortat cu un costum elegant. Pantofii casual apar intr-o diversitate mai mare, atat din punct de vedere al materialelor din care sunt confectionati dar si a paletei cromatice, si sunt in trend cu noile tendinte din moda. Asortie este un magazin care tine pasul cu tendintele modei exprimate prin genurile elegant, office, sport si casual, ale celor mai cunoscute branduri din Romania sau strainatate. 

Pantofi Eleganti Fabio Lenzi
Intotdeauna apreciem si achizitionam o pereche de pantofi eleganti din piele naturala, de calitate, comozi si moderni. Am gasit in magazinul online Asortie o pereche de pantofi barbati Fabio Lenzi, eleganti, de culoare neagra, la un pret foarte bun. Pantofii sunt un model cu lira, cu toc jos si talpa subtire. Se pot asorta cu un costum de culoare inchisa. Pielea naturala se intretine usor prin utilizarea substantelor de intretinere specifice, este rezistenta la apa si praf, iar prin tratamente specifice capata un luciu durabil. Un pantof din piele naturala elegant este optiunea ideala, pentru ca pielea este mai calduroasa, absoarbe transpiratia si neutralizeaza mirosurile neplacute, permitand in acelasi timp piciorului sa respire. In functie de cerintele si necesitatile tale poti alege din magazinul de incaltaminte Asortie, pantofii eleganti din piele, care ti se potrivesc cel mai bine.

Pantofi Sport Bontimes
Pantofii sport nu pot lipsi din garderoba nimanui, indiferent de pozitia sociala ocupata, de sex sau varsta. In fiecare primavara oricine poate gasi un moment potrivit pentru a incalta o pereche de pantofi sport, chiar daca nu are inclintatii in mod constant catre sport. Pantofii sport sunt disponibili in magazinul online Asortie intr-o varietate mare de modele, culori, materiale si branduri. Un model de pantofi sport pentru barbati, am gasit in magazinul online Asortie la un raport calitate/pret foarte bun. Pantofii sport Bontimes sunt din piele, de culoare gri cu siret. Talpa din cauciuc este flexibila, cu model pentru o aderenta mai buna, iar culoarea gri deschis este optima si poti sa-i asortezi cu o vestimentatie sport intr-o combinatie cromatica diversa. In plus, intotdeauna o pereche de pantofi sport sunt confortabili, utili, comozi, usori si intotdeauna te asteapta sa-i incalti pentru plimbari relaxante in natura sau pentru a practica o activitate sportiva specifica.

www.asortie.ro
Magazinul online de incaltaminte Asortie tine pasul cu tine si in offline prin cele cinci locatii din Ploiesti. Prin gama variata de articole de incaltaminte comercializata Asortie, ofera modele de pantofi perfecte pentru stilul, personalitatea si modul de viata al fiecarui client. Chiar si cei mai pretentiosi clienti vor gasi la Asortie un model de incaltaminte creat parca special dupa gusturile si pretentiile lor. Recomand sa te abonezi la newsletterul Asortie sau sa urmaresti pagina de facebook dedicata brandului pentru a afla noutati despre cele mai noi colectii si produse listate, campaniile de reduceri si promotii, dar si informatii despre cele mai noi tendinte in moda, concursuri si lifestyle. Tine pasul cu Asortie, asorteaza-te cu primavara si bucura-te de prilejul de a cumpara ieftin o pereche de pantofi exact pe gusturile tale.

4 comentarii:

  1. Chiar e extrem de important pentru un barbat sa stie sa asorteze pantofii la pantaloni. Sunt celebre exemplele de asortare totat gresita a pantalonilor de stofa cu adidasi sau a blugilor cu pantofi ce toc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da cazurile care mai circula si pe internet sunt chiar funny. Asa ca trebuie sa acordam putina atentie la asortarea incaltamintei cu pantofii

      Ștergere
  2. am avut bontimes, buna calitate !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro