Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Un cocktail de vacanta memorabil

Poate cineva sa afirme, sus si tare, ca romanii n-au talent in a-si alege cele mai frumoase destinatii de vacanta? Raspunsul este categoric NU. Trebuie doar sa urmarim retelele de socializare ca sa descoperim talentul romanilor in alegerea celor mai frumoase destinatii de vacanta. Indiferent daca vorbim de petrecerea sarbatorilor religioase, a concediilor sau doar o mica evadare de weekend intr-un city break, romanul stie sa aleaga cele mai tari destinatii turistice. Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, o buna ocazie de a petrece cateva zile intr-o locatie de vis, beneficiind de zilele libere si de primele de Paste. Cu toate ca traditia spune ca trebuie sa-ti petreci sarbatorile pascale in familie, poti sa evadezi impreuna cu familia intr-o minivacanta mult asteptata si sa traiesti o experienta minunata. Secretul unei vacante reusite este programul early booking prin care poti face rezervari la preturi exceptionale. Oferte atractive pentru vacante de Paste gasim la tur-operatorul Cocktail Holidays, un mare jucator pe piata de servicii turistice din Romania. Cocktail Holidays de aproape 20 de ani ofera servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, transferuri, sejururi, luni de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, servicii rent a car, croaziere si bilete de avion. 

Orasul Praga
O data la 4 ani sarbatorile pascale se suprapun ca data atat pentru credinciosii catolici cat si pentru cei ortodocsi. Anul acesta sarbatorile pascale se tin la aceeasi data, astfel avem norocul ca sa evadam intr-un oras precum Praga, un leagan al catolicismului pentru petrecerea sarbatorilor Pascale. Consider ca cel putin o data in viata merita sa vezi Praga in timpul sarbatorilor Pascale, rezervand un pachet turistic complet de Paste prin tur-operatorul Cocktail Holidays, la cel mai avantajos pret. Praga, cel mai mare oras si capitala Cehiei are atatea de oferit turistilor, de la arhitectura, catedrale, palate, parcuri si monumente istorice, la cluburi de noapte, magazine, restaurante cu specific traditional si multe oportunitati de distractii. O data ce ai ajus in Praga prin tur-operatorul Cocktail Holidays, trebuie sa vizitezi resedinta regilor Boemiei si a presedintilor cehi, Castelul din Praga. Prima constructie din incinta castelului dateaza din secolul IX, fiind vorba de Biserica Fecioarei Maria, urmata mai tarziu de ridicarea basilicii Sfantului George si a basilicii Sfantului Vitus. Conform Guinness Book, castelul din Praga este cel mai mare castel medieval din lume. In incinta castelului gasesti toate stilurile arhitectonice aparute in Europa ultimului mileniu. In prezent castelul gazduieste cateva muzee si galerii de arta, diverse festivaluri culturale, gradini si parcuri. Podul lui Carol, un pod medieval din piatra este un obiectiv turistic ce nu trebuie ratat din Praga. Un simbol al orasului Praga este ceasul astronomic din epoca medievala. Ceasul este amplasat in zidul sudic al Primariei vechi a orasului si are trei componente: un cadran astronomic ce afiseaza pozitia soarelui si a lunii, plus cateva detalii astronomice. A doua componenta este Drumul Apostolilor care arata, din ora in ora, figurile apostolilor si a altor personaje istorice si religioase. Iar a treia componenta este cadranul cu medalioanele calendarului ce indica lunile anului. Primaria Veche, Palatul Regal de Vara. Wallenstein Palace si Garden, Palatul Troja, Piata Veche, Cartierele Vechi ale orasului sunt alte cateva obiective turistice pe care le poti vedea in Praga. Dar cel mai important este sa participi la slujbele si procesiunile Pascale care au loc in catedralele si basilicile catolice ce impanzesc orasul Praga.

Oferte prin tur-operatorul Cocktail Holidays
Iubim cocktailurile atat cele alcoolice cat si cele non-alcoolice pentru diversitatea gusturilor si a aromelor, dar cele mai spectaculoase si memorabile raman cocktailuri de vacanta. Kusadasi este una dintre cele mai frumoase statiuni turistice din Turcia, o destinatie ideala pentru petrecerea vacantei. Aqua Fantasy Hotels SPA din Kusadasi este o optiune perfecta de cazare prin tur-operatorul Cocktail Holidays, mai ales pentru camerele curate, mobilate modern, cu servicii profesioniste si cele 22 de piscine din incinta. Kusadasi este situata intr-o zona incarcata de istorie si legenda, in aporpiere poti admira ruinele antice ale fostelor colonii grecesti Milet si Efes. In Efes nu trebuie ratat templul zeitei Artemis, una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Moschea Fortareata de pe insula din apropierea statiunii si piata din Kusadasi reprezinta de asemenea puncte de atractie turistica. Parcul National Dilek, o oaza de natura salbatica de o frumusete uimitoare se poate vizita, dar ai nevoie de cel putin o zi intreaga pentru aventura. Cele mai fascinante si spectaculoase peisaje le poti vedea in Pamukkale sau Castelul de Bumbac, nume luat dupa cascadele si lacurile suspendate, unele cu apa termala, formate intr-un relief calcaros. Pamukkale este unul dintre locurile cele mai frumaose din Turcia care atrage anual milioane de turisti. Statiunea Kusadasi atrage turisti, in principal, pentru plajele cu nisip fin, apele limpezi de un albastru intens, falezele si numeroasele situri arhelogice, sau pentru arhitectura islamica cu moschei si palate. In plus, in Kusadasi sunt 3 parcuri acvatice dintre cele mai mari din Europa. Ca sa ai parte de o vacanta memorabila poti face o rezervare online prin tur-operatorul Cocktail Holidays.

Plaja Navagio - Zakynthos
O vacanta reusita o poti petrece in Zakynthos, una dintre cele mai frumoase insule grecesti, singura cu plaje acoperite cu un nisip foarte fin. O data ce ajungi in Zakynthos descoperi un loc de o frumusete uluitoare, o insula cu coaste dantelate, cu munti inverziti si localitati fascinante. In Zakynthos atractia principala pentru turisti sunt plajele superbe cu nisip auriu, cu apa marii limpede de un albastru perfect. Plaja Navagio este una dintre cele mai frumoase si cunoscute plaje din lume. Plaja Laganas este mai accesibila si la fel de frumoasa, de o curatenie impecabila, plaja este protejata fiind locul unde poate fii vazuta broasca testoasa de mare Caretta Caretta o specie protejata. Porto Zorro, Limnionas, Porto Vromi sau Keri sunt plaje frumoase care iti ofera un cocktail relaxant si minunat de soare, mare limpede si nisip fin. O alta atractie turistica a insulei sunt celebrele Blue Caves sau grotele albastre sapate in stanca de valurile Marii Ionice. Grotele sunt accesibile pentru excursii cu vaporasul. In unele se poate patrunde mai adanc pentru a admira frumoasele formatiuni carstice. Zakynthos este o insula incarcata de istorie si legenda, aici poti vizita de la epave, biserici si manastiri, la arhitectura medievala cu influente venetiene. In Zakynthos rasaritul de soare este unic, de fiecare data te cuprinde o stare de beatitudine cu care iti incepi ziua.

www.coctailholidays.ro
Un cocktail de vacanta memorabil, poti avea prin tur-operatorului Cocktail Holidays, care ofera garantia calitatii 100%. Toate hotelurile sunt atent selectionate, pachetele turistice sunt fara taxe ascunse, zborurile sunt directe prin Tarom si asistenta turistica in limba romana este asigurata pe toate destinatiile de charter. Cocktail Holidays ofera rezervari online 24/24, iar pachetele rezervate sunt complete (servicii de cazare, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica, asigurare medicala si storno) si includ toate taxele, inclusiv taxele de aeroport, fara taxe ascunse. In plus Cocktail Holidays garanteaza cel mai bun raport pret/calitate si pune la dispozitia clientilor personal calificat gata sa te ajute si consilieze in orice moment. Rezerva online un pachet de vacanta si primesti gratuit asigurare medicala si storno, indiferent de varsta. Bucurate-te in fiecare an de un cocktail de vacanta memorabil prin tur-operatorul Cocktail Holidays.

6 comentarii:

  1. Ce bine mi-ar prinde acum un astfel de concediu de vis, la Praga, in Turcia sau in una din insulele grecesti. Multumesc pentru informatii, sunt foarte utile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru fiecare dintre noi ar prinde bine un cocktail de vacanta :)

      Ștergere
  2. Desi nu sunt intr-un bar acum, simt nevoia sa strig: Un cocktail, va rog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu am inteles pe acei care si-au facut o casa de vacanta si an de an merg tot acolo...oare cum rezista sa nu mai faca nicio schimbare ?

      Ștergere
  3. praga ma fascineaza mereu cand vad fotografii!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro