Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Service auto o afacere profitabila

Cresterea numarului de masini detinute de romani, in ultimii ani este evidenta, chiar daca dezvoltarea infrastructurii rutiere de la noi a ramas cu mult in urma, aceasta neputand suporta numarul mare de masini. Aglomeratia din marile orase si de pe drumurile publice des circulate fac sofatul, in Romania, destul de stresant. Chiar daca Romania am trecut printr-o severa criza economica, resimtita de toata populatia in special prin cresterea preturilor la carburanti, masinile trebuie sa circule si sa aduca plus valoare proprietarilor, indiferent de costuri. Statisticile arata ca service-urile auto sunt in continuare o afacere rentabila care poate trece prin orice tip de criza economica. Orice posesor de masina trebuie sa treaca pragul unui service destul de frecvent, chiar si numai pentru revizia tehnica periodica a masinii.

Elevator doua coloane
Daca dispui de capital si vrei sa-l investesti cel mai bine este sa o faci intr-un service auto. Ca un service auto sa functioneze ca pe roate trebuie sa fie echipat cu scule si echipamente de service performante, care sa-ti usureze si sa-ti eficientizeze munca, aducandu-ti profitul necesar ca sa mergi mai departe. In primul rand un service auto are nevoie de cel putin un elevator auto. Recomand intotdeauna sa alegi cu grija elevatorul auto. De obicei un elevator mai puternic este mai bun si are o durata de viata mai lunga la costuri egale cu un elevator auto de o capacitate mai mica.

Cea mai buna optiune pentru un service auto este echiparea lui cu un elevator auto doua coloane cu o capacitate de 4000 kg. Elevatorul auto doua coloane este compus din doua coloane si brate, grup hidraulic, doi cilindri hidraulici, pompa speciala si un sistem de sincronizare. Coloanele reprezinta elementele mari ce compun elevatorul. Bratele actionate de sistemul hidraulic ridica practic masina. Sistemul hidraulic asigura forta necesara ridicarii masinii. Cilindrii hidraulici realizeaza presiunea necesara ridicarii si coborarii masinii asigurand stabilitatea actiunilor. Pompa speciala actioneaza sistemul hidraulic. Sistemul de sincronizare asigura sincronizarea ridicarii masinii.

Brate elevator auto
Cateva date tehnice ale elevatorului doua coloane sunt necesare. Capacitatea de ridicare de 4000 kg, il recomanda pentru ridicarea eficienta a oricarui tip de autoturism, microbuz sau camioneta. Inaltimea totala a elevatorului de 2800 mm, ofera o inaltime maxima de ridicare este 1900 mm, care ofera spatiu necesar atat mecanicilor cat si altor masini sau utilaje necesare operatiunilor de depanare. Inaltimea minima de ridicare este de 98 mm, care asigura spatiul necesar pentru lucrari ce necesita o finete deosebita. Latimea totala a elevatorului este 3500 mm si latimea intre coloane 2800 mm, ce ofera spatiu suficient pentru depanarea oricarui tip de autovehicul. Timpul de ridicare si de coborare este de 55 secunde, sub un minut este necesar atat pentru ridicare cat si pentru coborare. Deschiderea totala a bratelor este de 2700 mm sau maxima de 3000 mm, la fel lungimea bratelor ofera posibilitati excelente de prindere si ridicare a masinii in conditii sigure. Greutatea elevatorului doua coloane de numai 620 kg, iti permite sa-l deplasezi si sa-l asezi in diferite locuri foarte usor.

Coloana elevator auto
Cel mai bun pret la elevator doua coloane il gasiti pesitul de prezentare elevatorauto.ro care-l ofera la pretul de 1200 euro + tva, cu dosar ISCIR ce confirma standardele si normele de siguranta europene iar livrarea se face imediat. Comenzile se pot face direct pe situl de prezentare, detalii se pot obtine si telefonic 0753202606. Recomand elevatorul cu doua coloane pentru orice service auto performant si eficient.

Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro