Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Injectia pe benzina generalitati

Cum constatam noi in viata de zi cu zi, ca legislativul, atat romanesc cat si european impune o reglementare foarte stricta cu privire la nivelul de poluare emis de autovehicule.

In acelasi timp, toti constructorii tind sa propuna clientilor vehicule avand cel mai mic consum posibil, un cuplu si o putere a motorului maxime pentru a obtine un confort cat mai ridicat in conducere.

Pentru aceasta trebuie ca motorul sa poata furniza cel mai bun raport randament/putere/consum-poluare. Astfel numai sistemele de injectie pot raspunde la toate aceste conditii.

In acelasi timp este bine de retinut ca puterea, cuplul motor, consumul/depoluarea si fiabilitatea motorului sunt caracteristici fundamentale care se cer de la un motor si care sunt conditionate de: 
- starea mecanica a motorului (distributie, compresie, nivel uzura). 
- starea sistemului de evacuare. 
- starea sistemului de aprindere. 
- starea sistemului de alimentare aer/benzina. 
- calitatea carburantului. 

Concluzii: Aceste stari influenteaza direct calitatea energiei furnizata de motor. In cazul in care motorul nu functioneaza corect, este inutil de a acuza sistematic sistemul de injectie fara a verifica ansamblul elementelor mecanice. Asadar, inainte de a interveni asupra sistemul de injectie, amintiti-va de ce depinde arderea intr-un motor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro