Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum imbin utilul cu placutul: biciclim spre birou si in timpul liber

Primavara este anotimpul care ne inspira an de an sa iesim mai mult in natura, sa facem mai multa miscare si sa ne bucuram de viata. Vremea buna, ziua mai lunga si razele soarelui care incalzesc tot mai puternic, ne provoaca sa adoptam o tinuta sport mai lejera si sa facem miscare. O activitate placuta si in acelasi timp sanatoasa prin miscare este mersul pe bicicleta. Tainele mersului pe bicicleta le deprindem din frageda copilarie, iar amintirile in care invatam sa mergem pe bicicleta raman cele mai frumoase. Beneficiile mersului pe bicicleta sunt numeroase, de la simpla relaxare la mentinerea conditiei fizice si imbunatatirea sanatatii, chiar nu gasesti contraindicatii la pedalat. Mersul pe bicicleta este un exercitiu cardio eficient care te ajuta sa scapi de kilogramele in plus. Fara sa depunem un efort semnificativ, mersul pe bicicleta ne ajuta sa ne mentinem permanent in forma, sa ne mentinem inima intr-o stare buna de functionare si sa te bucuri de o oxigenare superioara.

O bicicleta poate fi a ta !
Ca sa inveti sa mergi pe bicicleta, in mod cert trebuie sa te urci pe bicicleta. Ca sa te urci pe bicicleta ai nevoie negresit de o bicicleta. Sa-ti achizitionezi o bicicleta este simplu si usor din magazinul online Bikezone, un magazin complet care comercializeaza biciclete, piese si accesorii biciclete, echipament si suporti transport biciclete. Bikezone este primul magazin online care-ti afiseaza stocurile in timp real onorand toate comenzile in 48 ore. Am descoperit in magazinul Bikezone o bicicleta Strobe de la Ideal la un pret bun, chiar foarte bun, o reducere de 23% este foarte atractiva pentru orice cumparator. Bicicleta in primul rand arata bine si este o bijuterie tehnologica in materie de biciclete. Bicicleta Strobe este model 2012 din aluminiu, cu 24 de viteze, cu roata de 26'' si frane de tipul V-brake. Specificatii tehnice detaliate pentru fiecare bicicleta in parte se pot gasi in magazinul Bikezone. Bicicleta Strobe este perfecta pentru plimbari in timpul liber, atat in natura cat si in parcuri sau pe pistele de biciclete. 

Bicicleta Strobe 
Desi exista si la noi un puternic curent eco, pistele de biciclete din marile orase, sunt ca si inexistente, iar unde exista incep brusc si se termina la fel de brusc, ca sa nu mai vorbim de ceilalti cetateni care parcheaza masini sau depoziteaza diverse pe pistele de biciclete. Cu toate neajunsurile din marile orase mersul pe bicicleta chiar si la serviciu este o alternativa buna de deplasare. Recomand sa folosim bicicleta sa ne rezolvam treburile de peste zi din oras, pedaland facem miscare, ne mentinem conditia fizica si ne imbunatatim starea de sanatate.

Bicicleta Trail 29
Imi place magazinul online Bikezone pentru ca are o interfata prietenoasa cu utilizatorul, ai la dispozitie o multime de filtre pentru fiecare categorie care-ti restrang aria de cautare oferindu-ti ofertele pentru produsele care te intereseaza. In plus la Bikezone ai parte de suport de calitate, de sfaturi adevarate de la biciclisti adevarati. Chiar daca nu faci din ciclism un sport de performanta, este o adevarata placere sa pedalezi o bicicleta perfomanta. Am pus ochii pe o bicicleta Trail 29 4 in culori alb-negru-verde de la Cannondale, model 2014, cu performante spectaculoase. Bicicleta este din aluminiu, cu furca cu suspensie pe arc cu o cursa de 100 mm, are echipare Shimano si frane hidraulice pe disc. Bicicleta este de 29'', cu 27 de viteze, anvelope WTB si sa Cannondale stage 3, mai multe detalii tehnice despre bicicleta Trail 29 Cannondale, sunt disponibile in magazinul online Bikezone. Nu trebuie sa planuiesti ca sa-ti dai sufletul atingand viteze mari cu bicicleta Trail 29, cu siguranta vei transpira pedaland in orice ritm, vei elimina toxinele pe cale naturala si-ti vei pune sangele in miscare oxigenand mai bine toate organele corpului.

www.bikezone.ro
Recomand magazinul online Bikezone pentru diversitatea si calitatea produselor comercializate la preturi accesibile. O data ce ai intrat virtual in raiul bicicletelor de la Bikezone, ai ajuns pe pagina produsului cautat, gasesti mai multe elemente ajutatoare in sectiunea “Specificatii” descoperi caracteristicile produsului preferat, in sectiunea “Comentariile Clientilor” gasesti pareri pro si contra produsului, in plus fiecare produs este insotit de o galerie de imagini edificatoare. Recomand sa te abonezi la newsletterul Bikezone ca sa fii la curent cu toate promotiile, ofertele si cele mai noi produse listate in magazinul online de biciclete Bikezone. Nu uita primavara asta imbinam utilul cu placutul si biciclim spre birou si in timpul liber.

4 comentarii:

  1. Pai teoretic e idee buna, insa practic e o utopie. doar nu poti sa te imbraci in tinuta de birou, cu toc si dupa aia sa pedalezi in fusta...ori imagineza un tip cu cravata mergand me un bike...iar daca ai ceva de carat, o pui in masina si gata, asa trebuie sa te echipezi, cu rucsac si tot, care dupaaia sa ti traga umarul si sa pedalezi,sa transpiri...si ajungi la servici de parca era deja sfarsitul zilei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde mult si de tipul serviciului si daca ai un vestiar unde te poti schimba :)
      Trebuie doar sa vrei solutii se vor gasi...

      Ștergere
  2. sunt de parere ca se poate merge la orice loc de munca folosind bicicleta. e adevarat ca doamnele sunt un pic defavorizate in folosirea acestui mijloc de locomotie datorita tocurilor si fustelor, dar eu as vrea sa le vad ”D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e cu doamnele mai ales intr-o fusta e cam dificil pentru ele sa mearga pe bicicleta...dar nimeni nu le obliga sa poarte tot timpul fusta si tocuri :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro