Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cris-Tim iti face copilul Superstar! Afla cum?

Pornind de la paradigmele ca pentru a invata sa inoti, trebuie sa te arunci in apa. Daca vrei sa inveti sa mergi pe bicicleta trebuie sa te urci pe o bicicleta. Daca vrei sa inveti sa faci fotografii trebuie sa iei un aparat foto in mana. Daca vrei sa sofezi, trebuie sa te urci intr-o masina. Daca vrei sa inveti sa pilotezi trebuie sa te urci la mansa unui avion. Daca vrei sa schiezi trebuie sa-ti pui schiurile in picioare. Daca vrei sa inveti sa patinezi trebuie sa-ti pui patinele in picioare. Lista poate continua pana ne plictisim. 

Cris-Tim te face Superstar!
Dar ce trebuie sa faci ca sa ajungi Super Star? Dar daca esti un copil cu talent innascut varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani si parintii tai vor sa ajungi Super Star ce trebuie sa faca? Mai ales daca atunci cand vorbesti ii faci sa zambeasca, orice gest al tau este insotit de o mimica expresiva, pe deasupra ai si raspunsuri ingenioase la intrebari obisnuite. Atunci merita ca parintii tai sa te inscrie in cel mai tare concurs al primaverii “Cris-Tim te face Superstar!”, care se desfasoara in perioada 17 martie – 14 aprilie 2014.


Competitia se adreseaza parintilor care au copii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, mecanismul de inscriere fiind simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa iti filmezi copilul spunand „Salam Sasesc”, apoi sa urci inregistrarea video pe platforma superstar.cristim.ro cat mai curand, iar Cris-Tim iti transforma copilul în superstar!

Saptamanal, doi copii vor fi desemnati castigatori pe baza voturilor publicului, iar la finalul concursului, opt copii vor fi distribuiti in noua reclama Salam Sasesc de la Cris-Tim, avand sansa la celebritate. Aceeasi oportunitate a avut-o acum 12 ani si fetita din prima reclama Salam Sasesc de la Cris-Tim, care a reusit sa impresioneze o tara intreaga prin dragalasenia ei. Luiza Lucuta revine acum alaturi de Cris-Tim pentru a cauta urmatoarele vedete in noua campanie Salam Sasesc. Copilul tau poate fi una dintre ele!

Incarca videoclipul cu micul tau star in platforma dedicata concursului
La fel ca orice activitate sau joc a invatat copilul tau pana acum, invata-l sa spuna Salam Sasesc in timp ce-l filmezi si tot in joaca sa raspunda si la alte intrebari prin raspunsuri ingenioase cum numai el poate sa le zica si urca inregistrarea video pe platforma concursului Cris-Tim te face Superstar! Nu uita, toti copiii care au ajuns de mici vedete pe langa talentul innascut au avut in spate parinti care i-au sustinut tot timpul, au fost alaturi de ei, i-au incurajat intotdeauna si s-au bucurat impreuna pentru toate micile succese reusite de micuti in fata camerelor de luat vederi. 

2 comentarii:

  1. eu as vrea sa te vad pe tine intr-o reclama! ce produs ai vrea sa ”vinzi ” ?

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro